GEA SOLUTIONS: Ο «One-Stop» προμηθευτής για τον έλεγχο ποιότητας τροφίμων, που συμβάλει και στην παραγωγή τροφίμων που μπορούν να αποκτήσουν ειδικές πιστοποιήσεις Halal και Kosher

H GEA Solutions, αποτελεί μία αναγνωρισμένη εταιρεία, με πολυετή εμπειρία και σειρά πιστοποιήσεων στους τομείς Ασφάλειας Τροφίμων. Διαθέτει ειδικές άδειες αποθήκευσης και ανασυσκευασίας επικίνδυνων χημικών προϊόντων, πιστοποιημένη αποθήκευση τροφίμων και ζωοτροφών και ISO 22000.

Ολοκληρωμένος πάροχος πιστοποιημένων λύσεων

Η GEA Solutions εκτός από την προμήθεια μηχανημάτων και αναλωσίμων για τον έλεγχο της ποιότητας ασφάλειας, μέσα από συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές, με ευρεία γκάμα κάλυψης σε όλη τη βιομηχανία τροφίμων/ποτών/νερού, την καινοτομία και την εξαίρετη πελατοκεντρική προσέγγιση, δραστηριοποιείται πλέον και στην κατηγορία των Α’ Υλών για τα τρόφιμα.

Οι συγκεκριμένοι κωδικοί έχουν αρκετά πλεονεκτήματα, με βασικότερη ότι διαθέτουν πιστοποιήσεις Halal και Kosher, allergen-free ιδιότητες, με καταλληλότητα για χρήση σε non GMO προϊόντα, αλλά και σε Vegan προϊόντα. Αξιοποιώντας τες οι πελάτες της έχουν την δυνατότητα να παράγουν προϊόντα που φέρουν πιστοποιήσεις Halal και Kosher, μιας και αποτελεί προϋπόθεση το προϊόν τους να συντίθεται από εξειδικευμένες Α’ Ύλες, που επίσης φέρουν τις σχετικές πιστοποιήσεις και πληρούν τις αναλογούσες αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής.

Έχουν εμπιστευτεί την GEA Solutions

Οι εταιρείες που εμπιστεύονται την GEA Solutions επεκτείνονται σε μεγάλο εύρος, από μεγάλες βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, εταιρείες παροχής υπηρεσιών και έρευνας για την ασφάλεια τροφίμων (Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα, διαγνωστικά κέντρα, εργαστήρια, κ.ά.).

You might also like