ΣΧΟΛΗ ΚΡΕΑΤΟΣ: «Οι φυλές αμνοεριφίων στα χέρια των κρεοτεχνών»

Με την ολοκλήρωση της έκθεσης FOOD EXPO 2022 και την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης της ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ (sxolikreatos.gr) με θέμα: «Οι φυλές αμνοεριφίων στα χέρια των κρεοτεχνών» η Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την παρουσίαση.
Πιο συγκεκριμένα, τις εταιρείες που συμμετείχαν με τα σφάγια τους:
  • Δανιάς Δημήτρης – Ουλόκερος Αίγα Λιβαδειάς
  • Κρέατα Μακεδονίας Αφοί Αστερίου – Καραγκούνικο Αρνί
  • Φάρμα Ελασσόνας – ΠΟΠ Αρνάκι Ελασσόνας
  • Φάρμα Σταμούλη – Ελληνική Αίγα Λουτρακίου

Καθώς και τους τεχνίτες κρέατος για την εξαιρετική παρουσίαση των κρεατοπαρασκευασμάτων:

  • Νίκας Νίκος
  • Σταμούλης Σπύρος
  • Τικέλλης Μιχάλης

Συμπερασματικά, οι ξεχωριστές φυλές αμνοεριφίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια απαιτητική αγορά, η οποία είναι συνυφασμένη με το 3ο «Κύμα του Κρέατος», υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συνεργασία των κτηνοτρόφων, των εμπόρων, των κρεοπωλών και της εστίασης. Κι αυτό γιατί και οι 4 αυτοί κλάδοι μπορούν και πρέπει να επωφεληθούν από αυτές.

Τέλος, για την οργάνωση, η ΙΣΕΚ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ευχαριστεί και τους Σεφ:

  • Τάσο Τόλη
  • Μίλτο Καρούμπα
  • Γιάννη Μούσουλο

Τις επόμενες ημέρες, η εκδήλωση θα ανεβεί και στο κανάλι της ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ στο Youtube.

You might also like