ΣΧΟΛΗ ΚΡΕΑΤΟΣ: «Οι φυλές αμνοεριφίων στα χέρια των κρεοτεχνών»
Με την ολοκλήρωση της έκθεσης FOOD EXPO 2022 και την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης της ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ (sxolikreatos.gr) με θέμα: «Οι φυλές αμνοεριφίων στα χέρια των κρεοτεχνών» η Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την παρουσίαση.
Πιο συγκεκριμένα, τις εταιρείες που συμμετείχαν με τα σφάγια τους:
- Δανιάς Δημήτρης – Ουλόκερος Αίγα Λιβαδειάς
- Κρέατα Μακεδονίας Αφοί Αστερίου – Καραγκούνικο Αρνί
- Φάρμα Ελασσόνας – ΠΟΠ Αρνάκι Ελασσόνας
- Φάρμα Σταμούλη – Ελληνική Αίγα Λουτρακίου
Καθώς και τους τεχνίτες κρέατος για την εξαιρετική παρουσίαση των κρεατοπαρασκευασμάτων:
- Νίκας Νίκος
- Σταμούλης Σπύρος
- Τικέλλης Μιχάλης
Συμπερασματικά, οι ξεχωριστές φυλές αμνοεριφίων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια απαιτητική αγορά, η οποία είναι συνυφασμένη με το 3ο «Κύμα του Κρέατος», υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συνεργασία των κτηνοτρόφων, των εμπόρων, των κρεοπωλών και της εστίασης. Κι αυτό γιατί και οι 4 αυτοί κλάδοι μπορούν και πρέπει να επωφεληθούν από αυτές.
Τέλος, για την οργάνωση, η ΙΣΕΚ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ευχαριστεί και τους Σεφ:
- Τάσο Τόλη
- Μίλτο Καρούμπα
- Γιάννη Μούσουλο
Τις επόμενες ημέρες, η εκδήλωση θα ανεβεί και στο κανάλι της ΣΧΟΛΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ στο Youtube.