ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: «Ημέρα δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας» την Κυριακή 3 Απριλίου στο πλαίσιο της DETROP

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) συμμετέχει ως εταίρος στο έργο με τίτλο: «Enhancing the competitiveness and sustainable growth in the agrofood sector through the promotion of circular economy» και ακρώνυμο: «Agrofficiency», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα συνεργασίας «Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-20» και εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου, όπως αναφέρει ανακοίνωση, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο: «Ημέρα δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας» την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 και ώρα 11:00-13:00 στην Αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ-HELEXPO «Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ» (Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη), κατά την διάρκεια της έκθεσης «DETROP BOUTIQUE» 2022.

Ο κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη αγροδιατροφική αλυσίδα, αλλά και του ευρύτερου κοινού, επί των στόχων, δράσεων, και αναμενόμενων αποτελεσμάτων του έργου «Agrofficiency». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, δηλαδή με την δυνατότητα φυσικής, αλλά και διαδικτυακής παρουσίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται μόνο σε όσους κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων/μέτρων για την προστασία από τον Covid-19. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δια ζώσης ή διαδικτυακά θα πρέπει να προχωρήσουν έως το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στην ηλεκτρονική εγγραφή τους μέσω του συνδέσμου ΕΔΩ.

Η επίσημη γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι τα ελληνικά, με δυνατότητα παράλληλης διερμηνείας στα αγγλικά και αντιστρόφως.

You might also like