fbpx

«La Meat Maison Mykonos»: Νέο concept στο νησί των ανέμων

Το αναβαθμισμένο κατάστημα του La Meat Maison στη Μύκονο δεν είναι ένα ακόμα πωλητήριο κρέατος. Είναι η ίδια η στρογγυλή τράπεζα όπου οι «ιππότες των ποιοτικών κοπών» συγκεντρώνονται για να ενημερωθούν, να συζητήσουν και τελικά να επιλέξουν αυτές με τις οποίες θα απογειώσουν τα μενού τους. Η αίθουσα του θρόνου της υψηλής εξοχότητας του κρέατος βρίσκεται πλέον στο νησί των ανέμων.

Ένας ιδιαίτερος χώρος που μετατρέπεται σε καρνιβορικό συμπόσιο-ταχύρυθμο σεμινάριο για τους επαγγελματίες της εστίασης. Ένα showroom που στις προθήκες του φιγουράρουν οι εκλεκτικότερες προτάσεις της εταιρείας για το κρέας και τις συνοδευτικές ετικέτες κρασιών, αφιερωμένο σχεδόν αποκλειστικά στους πρωτοπόρους της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής της Μυκόνου. Καλωσόρισες στο νέο concept του La Meat Maison Mykonos.

Ανταποκρινόμενο στις υψηλές απαιτήσεις των πρωτοπόρων της γεύσης, αλλά και πάντα συνεπές στην αποστολή του να εκπαιδεύσει τους απανταχού aficionados του κρέατος, το κατάστημα του La Meat Maison στο νησί των ανέμων μετατρέπεται φέτος σε ένα ιερό για τους πιστούς αναζητητές των υψηλής ποιότητας και ταυτόχρονα μαζικής κατανάλωσης κοπών.

Μέσω μιας παρουσίασης που μοιάζει με ιδιωτική προβολή, οι επισκέπτες του La Meat Maison Mykonos (Σεφ, F&B managers, sommeliers, προμηθευτές και γενικότερα όλοι οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μαζικές παραγγελίες) θα έχουν από αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τα brands που κατ’ αποκλειστικότητα εισάγει η εταιρεία, όπως τα Pork και Wagyu Umami Olive-Fed, τα The Black Angus ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever που φέρουν την ποιοτική σφραγίδα Label Rouge. Κι όλα αυτά με τη συνοδεία πολύτιμων ετικετών κρασιών όπως τα Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean, αλλά και με ηχηρά brands πρώτων υλών όπως το αλάτι και το λάδι.

Οι άνθρωποι του καταστήματος -το «Άγιο Δισκοπότηρο» του La Meat Maison- που έχουν κερδίσει τον τίτλο των masters του The Art of Meat Cutting και μάγων του Fine Grilling, θα είναι παρόντες, ώστε να καθοδηγήσουν τους επαγγελματίες της εστίασης σ’ αυτό το γευστικό ταξίδι αναζήτησης της κάθε ιδιαίτερης κοπής ή ετικέτας που θα αναβαθμίσει τα μενού και τις λίστες των εστιατορίων τους.

Διατηρώντας, ωστόσο, όλο το χαρακτήρα και το χρώμα της λιανικής πώλησης, στο La Meat Maison Mykonos, οι μεμονωμένοι πελάτες θα μπορούν παράλληλα να λάβουν μοναδικά tips προετοιμασίας νόστιμων γευμάτων στο σπίτι για να αναδείξουν τον Σεφ που κρύβουν μέσα τους.

Στο La Meat Maison Μykonos ο αέρας της αλλαγής έχει άρωμα ποιότητας.

You might also like