RATIONAL: Eπανασχεδίασε την εφαρμογή για το Connected Cooking

Ακριβώς μαζί με την 5η επέτειο του ConnectedCooking, η Rational κυκλοφορεί μια ολοκληρωμένη ενημέρωση της δωρεάν εφαρμογής ConnectedCooking, του ψηφιακού συστήματος διαχείρισης κουζίνας από τη Rational.

Στη νέα έκδοση, βελτιστοποιήθηκε ο σχεδιασμός της διεπαφής χρήστη, η αρχική σελίδα αναθεωρήθηκε, έτσι ώστε να εμφανίζεται πρώτα το πιο πρόσφατο περιεχόμενο, όπως νέα βίντεο και συνταγές, και επεκτάθηκε η λειτουργία αναζήτησης. Ο χρήστης έχει πάντα μια επισκόπηση όλων των δικτυωμένων μονάδων Rational με τη βοήθεια της εφαρμογής και μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτές.

Τα δεδομένα HACCP μπορούν να ελεγχθούν και να ληφθούν και να προβληθούν λεπτομέρειες εξοπλισμού, εφαρμογών και καθαρισμού. Η παγκόσμια βιβλιοθήκη συνταγών χρησιμεύει ως έμπνευση, αλλά μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε εύκολα τις δικές σας συνταγές. Αυτό λειτουργεί πλέον εύκολα με υπαγόρευση και άμεση εγγραφή εικόνας.

Το ConnectedCooking, που κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια, έκανε τη Rational πρωτοπόρο στον κλάδο, όσον αφορά την ψηφιοποίηση των ροών εργασίας στην κουζίνα. Από τότε, η ψηφιακή πλατφόρμα συνέχισε να εξελίσσεται και είναι πλέον συνώνυμη με την έμπνευση και την ασφάλεια σε πολλές κουζίνες. Η αναθεωρημένη εφαρμογή ConnectedCooking είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω του Google Play ή του App Store.

You might also like