Η γαλλική Διεπαγγελματική Interbev υποδέχεται στο Παρίσι στις 23-25 Μαΐου τους Bovillage Ambassadors

Στο Παρίσι περιμένει τους Bovillage Ambassadors, η γαλλική Διεπαγγελματική Ζώντων Ζώων και Κρέατος Interbev, για ένα διήμερο πλούσιο σε δράσεις και ανταλλαγές απόψεων και επαγγελματικών εμπειριών.

Το ταξίδι, όπως είχε ανακοινωθεί τους περασμένους μήνες από την επικεφαλής της διεθνούς επικοινωνίας της Interbev, Claudine Allain και τον πρόεδρο του Ομίλου Ευρωπαϊκού Βοείου Κρέατος, Dominique Guineheux, εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας Bovillage που υλοποιείται στη χώρα μας κι έχει ως στόχο να επισφραγίσει τη δυνατή συνεργασία μεταξύ των 2 χωρών.

Οι δεσμοί που ενώνουν τις 2 χώρες είναι γνωστοί στην ελληνική αγορά -όπου η Γαλλία κατέχει ηγετική θέση εδώ και πολλά χρόνια- υλοποιώντας προγράμματα επιμόρφωσης και ενημέρωσης, δίνοντας ουσιαστικά εφόδια και τεχνογνωσία στους Έλληνες επαγγελματίες για παροχή προστιθέμενης αξίας στην πώληση.

Με κεντρικό μήνυμα: «Το επάγγελμα του artisan δεν γνωρίζει σύνορα» που είχε ακουστεί δυνατά από τον βραβευμένο κρεοτέχνη, Romain Leboeuf στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, διοργανώνεται ένα πλούσιο σε δράσεις διήμερο για την ελληνική αποστολή.

Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

  • Workshop και τελετή υποδοχής στην Εθνική Ανώτατη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος στο Παρίσι παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας Κρεοπωλών Γαλλίας Jean Claude Guihard
  • Επίσκεψη και ξενάγηση στην αγορά του Rungis, τη μεγαλύτερη αγορά νωπών προϊόντων παγκοσμίως
  • Επίσημο δείπνο για την ελληνική αποστολή από την Interbev στο πρώτο εστιατόριο-κρεοπωλείο του Παρισιού
  • Επισκέψεις σε επιλεγμένα κρεοπωλεία -ανάμεσα σ’ αυτά- το κρεοπωλείο του Romain Leboeuf

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή θα πλαισιώνουν δημοσιογράφοι των κλαδικών περιοδικών, καθώς και ο εκπαιδευτής κρεοτέχνης της γαλλικής Διεπαγγελματικής και επίτιμο μέλος της ομάδας των Bovillage Ambassadors, Luc Perez. Μαζί τους θα βρίσκεται και η υπεύθυνη του προγράμματος προώθησης και ενημέρωσης της Bovillage, Ρομίνα Τζαρέλλα.

«A Paris» λοιπόν… και σύντομα το MEAT PLACE κοντά σας με περισσότερα νέα!

You might also like