ΣΧΟΛΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ: Πρόγραμμα «Voucher Τεχνίτης Κρέατος» για ανέργους – Προσφορά θέσεων εργασίας

Η Σχολή Κρέατος Μπατσολάκης σε συνεργασία με την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. δημιουργούν ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης για ανέργους και παρέχουν 20 θέσεις εργασίας στην Αττική.

Λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας της εποχής μας σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση από επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων για εργασία, η Σχολή Κρέατος Μπατσολάκης συνεργάζεται με την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και δημιουργούν το πρόγραμμα «Voucher Τεχνίτης Κρέατος» το οποίο απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 20-40 ετών που διαμένουν σε περιοχές της Αττικής.

Με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την Πιστοποίηση Κρεοπώλη (πλήρης θεωρητική και πρακτική κατάρτιση) και θα ξεκινήσουν άμεσα να εργάζονται σ’ ένα κατάστημα της εταιρείας Μασούτη στην Αττική, ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους. Για την ένταξη των ενδιαφερόμενων στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η ύπαρξη κάρτας ανεργίας, καθώς και απολυτηρίου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Δεν απαιτείται σχετική προϋπηρεσία.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 31/05 (η αξιολόγηση των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 7 Ιουνίου), ενώ η έναρξη της εκπαίδευσης προβλέπεται στις 20/06 και η εργασία 1 μήνα μετά.

Αν είστε λοιπόν, άνεργος και ψάχνετε για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, αυτή είναι η ευκαιρία σας, σ’ ένα επάγγελμα μ’ εγγυημένο εισόδημα.

Για να κάνετε την αίτησή σας μπείτε ΕΔΩ.

 

You might also like