ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ: Ημερίδα «Butcher`s BBQ day» στο Αμφιθέατρο του ΟΚΑΑ στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, στον Ρέντη

Το Προεδρείο της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής «Οι Ταξιάρχες», πραγματοποίησε την Κυριακή 29/5 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη -στις οποίες εδρεύουν 25 από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις χονδρικής Κρέατος στην Ελλάδα- Ενημερωτική/Εκπαιδευτική ημερίδα, προς τους επαγγελματίες κρεοπώλες και τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Η ημερίδα «Butcher’s ΒΒQ Day» με θέμα: «Κοπές, BBQ και Υπαίθρια Ψησίματα», έγινε στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών. Η ημερίδα άνοιξε μ’ ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον πρόεδρο των «Ταξιαρχών», κ. Θοδωρή Ρούσσο και χαιρετισμούς από τους: κ. Απόστολο Αποστολάκο, Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΚΑΑ Α.Ε., τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής, κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα.

Από τις 10:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα της Κυριακής, το προεδρείο της Ένωσης των «Ταξιαρχών» παρουσίασε στους παρευρισκόμενους, ειδικές κοπές και διαχείριση κρέατος για υπαίθρια ψησίματα, με χοιρινό, κοτόπουλο, αρνί και μοσχάρι, από τον Διευθυντή της ιδιωτικής σχολής «Meat Pro», κ. Στέλιο Μαστοράκο, καθώς και επίδειξη κοπών και παρασκευασμάτων από τον εκπαιδευτή της σχολής, κ. Νίκο Χριστάκη και τον κρεοπώλη, κ. Μιχάλη Τικέλλη.

 

 

Στην συνέχεια, ακολούθησε η δοκιμή των κρεάτων στον προαύλιο χώρο του Αμφιθεάτρου του ΟΚΑΑ, που ψήθηκαν σε BBQ της εταιρείας «The Foukou Project» με τον απαραίτητο τους εξοπλισμό, υπό την εποπτεία του προέδρου κ. Κωνσταντίνου Μουζάκη και μελών της Λέσχης «Acropolis Chef’s Club of Attica».

Με το τέλος των γευστικών δοκιμών με τα εκλεκτά κρεατοπαρασκευάσματα, συνοδεία κρασιού και άφθονης μπύρας, έκλεισε μια όμορφη ημέρα για όλους όσοι την παρακολούθησαν, γεμάτη καινούργιες γνώσεις, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία να ξαναβρεθούν από κοντά συνάδελφοι και φίλοι στην ωραία αυτή πρωτοβουλία των «Ταξιαρχών».

 

 

Στην εκδήλωση τέλος, παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Γρέντζελος, από τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής «Άγιος Γεώργιος» ο πρόεδρος κ. Γιάννης Κοντογιάννης και η Γραμματέας κα. Μάγδα Κοντογιάννη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ), κ. Γιώργος Οικονόμου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά, κ. Γιώργος Ψαρρός.

You might also like