Η Bizerba Hellas αποχαιρετά τον Μάρκο Σκευοφύλαξ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8/6 στις 19:30 στα διόδια της Αττικής Οδού στην Παλλήνη.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο τύπου βαν, που κινούνταν στο ρεύμα προς Ελευσίνα, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προσέκρουσε στο στηθαίο του σταθμού των διοδίων.

Ο οδηγός του εταιρικού βαν, Μάρκος Σκευοφύλαξ ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην οποία πήραν μέρος 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 9/6 η BIZERBA HELLAS ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Π.Ε., «η οικογένεια της Bizerba Hellas είναι συγκλονισμένη από τη ξαφνική απώλεια του Μάρκου Σκευοφύλαξ».

Και συνεχίζει: «Για όλους εμάς, ο Μάρκος ήταν πολλά περισσότερα από Διαχειριστής της εταιρείας. Για περισσότερα από 15 χρόνια ήταν ο πατέρας μας, ο αδελφός μας και ο καλύτερος φίλος μας, πάντα εκεί για να μας καθοδηγεί, να μας εμψυχώνει και να μας υποστηρίζει ώστε σήμερα η Bizerba Hellas να έχει κυρίαρχη θέση στην αγορά. Πάνω από όλα μας έδειξε ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από την ομαδική δουλειά. Παρέμενε ως και τον θάνατο του, ο πιο θερμός υποστηρικτής του οράματος, της αποστολής και των αξιών της μεγάλης οικογένειας της Bizerba SE.
Όλοι εμείς στην Bizerba Hellas δεσμευόμαστε ότι θα διατηρήσουμε τη μνήμη του ζωντανή και θα συνεχίσουμε να τον κάνουμε περήφανο.
Η σκέψη μας βρίσκεται στους οικείους του στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ολόθερμη συμπαράσταση μας».

Συλλυπητήρια

 

Η εταιρεία O.MIND CREATIVES και το περιοδικό MEAT PLACE έχοντας συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια και γνωρίζοντας τον εκλιπόντα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την ολόθερμη συμπαράσταση τους, τόσο στους οικείους του, όσο και στους συνεργάτες του στην εταιρεία.

You might also like