Το νέο επιχειρηματικό σχήμα της οικογένειας Ιωάννη Φλωρίδη εξαγόρασε την ΕΚΡΕΤ Α.Ε.Β.Ε.

Ο Γιάννης Φλωρίδης, προχώρησε στην ίδρυση νέας εταιρείας, με την επωνυμία Φλωρίδης Κρέατα Α.Ε., η οποία εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής.

Κίνηση η οποία ολοκληρώθηκε και τυπικά με τη σύσταση της συγκεκριμένης εταιρείας, στα τέλη του περασμένου Μαΐου. Στη νεοσύστατη εταιρεία εκτός από τον κ. Γιάννη Φλωρίδη συμμετέχουν και τα τρία του παιδιά, Κωνσταντίνος-Μάριος, Βασιλική και Άννα.

Το νέο επιχειρηματικό σχήμα της οικογένειας Ιωάννη Φλωρίδη έχει αποκτήσει και τις παλιές εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας Θράκη (πρώην Piggy Α.Β.Ε.Ε. της οικογένειας Σπέντζου), με σκοπό την επένδυση για την ανάπτυξη νέων βιομηχανικών εγκαταστάσεων επεξεργασίας κρέατος.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η εξαγορά της ΕΚΡΕΤ Α.Ε.Β.Ε., ενώ πριν λίγους μήνες η οικογένεια εξαγόρασε το εργοστάσιο της ιστορικής αλλαντοβιομηχανίας Θράκη στο Κρυονέρι Αττικής, μονάδα συνολικής επιφανείας 9.500 τ.μ.

Η μονάδα πρόκειται να εκσυγχρονιστεί πλήρως, μια επένδυση που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ, με στόχο να μετατραπεί σε μία από τις μεγαλύτερες και σύγχρονες μονάδες βιομηχανικής παραγωγής κρέατος.

You might also like