HELLAGRO Α.Ε.: Βραβείο για τις βιώσιμες χάρτινες προστατευτικές συσκευασίες στα «Packaging Awards» 2022

Η HELLAGRO Α.Ε. απέσπασε το βραβείο «Silver» στα «Packaging Awards» 2022 για τη συμμετοχή της με τις Βιώσιμες Χάρτινες Προστατευτικές Συσκευασίες Ranpak στην κατηγορία «Innovation in Paper Packaging».

 

Οι βιώσιμες χάρτινες προστατευτικές συσκευασίες Ranpak αποτελούν καινοτόμο λύση στη συσκευασία αντικειμένων, δημιουργώντας οφέλη στις επιχειρήσεις, τους πελάτες και το περιβάλλον. Τα μηχανήματα Ranpak παράγουν τα υλικά FillPak (για πλήρωση κενού), Geami (για περιτύλιξη), PadPak (για προστασία από κραδασμούς) και WrapPak (για διατήρηση της θερμοκρασίας ψυχρών και νωπών προϊόντων) παρέχοντας μέγιστη προστασία των αντικειμένων κατά τη μεταφορά τους.

Οι χάρτινες προστατευτικές συσκευασίες έχουν προέλθει από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, είναι επαναχρησιμοποιήσιμες και ανακυκλώσιμες. Τα προϊόντα της εκάστοτε κατηγορίας προσφέρουν λύσεις, τόσο σε μικρές, όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Με αφορμή τη διάκριση αυτή, ο CEO της HELLAGRO Α.Ε. κ. Αντώνιος Τσαγκαράκης δήλωσε: «Η HELLAGRO Α.Ε. φροντίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, ενισχύοντας συνεχώς την γκάμα καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων που παρέχει. Η βράβευση αυτή μας τιμά, καθώς με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και το όραμα της εταιρίας για ένα καλύτερο αύριο».

Ο διαγωνισμός των «Packaging Awards» πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας με σκοπό να επιβραβεύσει επιχειρήσεις που κατάφεραν να αποδώσουν την πραγματική αξία της συσκευασίας στο branding των προϊόντων τους, και να αναδείξει τις κορυφαίες συσκευασίες της χρονιάς για την καινοτομία τους στον σχεδιασμό, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, την τεχνολογία που αξιοποιήθηκε και τις διαδικασίες που προσδίδουν αξία σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας ενός προϊόντος.

 

You might also like