Μια έκθεση πλούσια σε παράλληλες εκδηλώσεις και συζητήσεις για τους επαγγελματίες

Με την ονομασία «MDF Expo», (από τους 3 κλάδους Meat/Dairy/Frozen που εμπεριέχει), η διοργάνωση του 2022 θα συγκεντρώσει στις 12 με 14 Νοεμβρίου 2022 στο Metropolitan Expo, τους επαγγελματίες των τροφίμων από τους τομείς της παραγωγής, της μεταποίησης και του food service, σ’ ένα εκθεσιακό event πλούσιο περιεχομένου, με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών επισκεπτών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Πρόκειται για τους ισχυρούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, που υπηρετεί πιστά και σταθερά η έκθεση «MDF Expo» της διοργανώτριας εταιρείας O.MIND CREATIVES: Του κρέατος και των προϊόντων του (MEAT & GRILL DAYS), της γαλακτοκομίας και τυροκομίας (DAIRY EXPO), των κατεψυγμένων τροφίμων (FROZEN FOOD) και της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας (FOOD LOGISTICS) που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των παραπάνω.

Στόχος της, ο επισκέπτης να βρει σε αυτήν λύσεις βιομηχανικού εξοπλισμού, διακίνησης και συσκευασίας, μηχανήματα μεταποίησης τροφίμων, software, πρώτες ύλες, εμπόρους τροφίμων και ό,τι άλλο χρειάζεται για την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Γι’ αυτόν τον λόγο και με γνώμονα πάντα το συμφέρον εκθετών και επισκεπτών, η 7η διοργάνωση της «MDF Expo» στοχεύει να είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη των τελευταίων ετών. Στο πλαίσιο αυτό -τις τρεις ημέρες που αυτή διαρκεί- θα φιλοξενήσει 12 θεματικές συζητήσεις και τρεις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις.

Συζητήσεις και Εκδηλώσεις επαγγελματικών και επιστημονικών Φορέων, Συνδέσμων, Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ομοσπονδιών του κλάδου, εταιρικές παρουσιάσεις, γευσιγνωσίες, επιδείξεις κοπών, αλλά και διεξαγωγή θεματικών συζητήσεων «Στρογγυλής Τραπέζης» με τον συντονισμό των κλαδικών  επιχειρηματικών περιοδικών DAIRY NEWS, MEAT PLACE, GRILL MAGAZINE και SUPPLY CHAIN & LOGISTICS με θεματολογία πάνω στα ζητήματα επικαιρότητας των κλάδων της έκθεσης.

 

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της MDF EXPO

You might also like