ΠΟΚΚ: Συνάντηση με Κεδίκογλου, για τις επιπτώσεις τις ενεργειακής κρίσης

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Σάββα Κεσίδη και τον Β΄ Αντιπρόεδρο κ. Στέφανο Τικέλλη, συναντήθηκε με τον υφυπουργό του ΥπΑΑΤ, Σίμο Κεδίκογλου.

Η αντιπροσωπεία παρέδωσε Υπόμνημα στον ΥφΑΑΤ, στο οποίο ανέλυε τους προβληματισμούς της για πάγια αιτήματα του κλάδου, τα τεκταινόμενα γύρω τη κρίση που πλήττει τη χώρα μας, καθώς και τις κινήσεις της ΠΟΚΚ, οι οποίες την καθιστούν πάντα πρωτοπόρα και παρούσα.

Αναλυτικά, η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας δια του προέδρου της, ενημέρωσε τον υφυπουργό για τα πάγια αιτήματα του κλάδου, όπως είναι οι παράνομες ελληνοποιήσεις, αλλά και η ανάγκη στήριξης από τις επιπτώσεις τις ενεργειακής κρίσης.

Στη συνάντηση, έγινε παράλληλα, εκτενής αναφορά στις Διεπαγγελματικές Οργανώσεις. Ο κ. Κεδίκογλου τάχθηκε υπέρ των ισχυρών και αντιπροσωπευτικών Διεπαγγελματικών Οργανώσεων τονίζοντας ότι «είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, έχουμε τους ίδιους στόχους».

Στη συνάντηση ήταν παρόν και ο Διευθυντής του ΥφΑΑΤ, Ανδρέας Θεοφίλου.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με θετική διάθεση, όπου  έγιναν αντιληπτές οι θέσεις της ΠΟΚΚ και συμφωνήθηκε μια νέα συνάντηση το Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες κείμενο του υπομνήματος.

 

You might also like