Λύσεις «All in One» Ζυγών για κρεοπωλεία θα παρουσιάσει η ΤΑΜΕΙΑΚΗ Ε.Π.Ε. στην έκθεση MDF EXPO

Την ευέλικτη και εύχρηστη εφαρμογή ζυγών για τη μικρή αλλά και τη μεγάλη λιανική -ειδικά σχεδιασμένη για κρεοπωλεία- με το σύστημα Floating Clerk ή Floating Customer (μετακινούμενος πωλητής/πελάτης ή πωλητής/πελάτης ανά πόστο εξυπηρέτησης) θα παρουσιάσει η ΤΑΜΕΙΑΚΗ Ε.Π.Ε. στην 7η έκθεση MDF EXPO, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022 στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND.CREATIVES.

Ο πελάτης εισέρχεται στο κατάστημα και τον εξυπηρετεί ο πρώτος διαθέσιμος πωλητής. Ο πωλητής ανοίγει τη συναλλαγή με τον πελάτη και έχει τη δυνατότητα να μετακινείται σε κάθε ζυγό που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα, σε κάθε σημείο πώλησης, προσθέτοντας διάφορα προϊόντα που ζυγίζει.

Κατά την ολοκλήρωση της εξυπηρέτησης του πελάτη, ο πωλητής εκτυπώνει μια συνολική παραγγελία ή ετικέτα με QR-code με όλες τις ζυγίσεις του πελάτη. Στην συνέχεια ο πελάτης παραδίδει στον ταμία την τελική χαρτοταινία ή ετικέτα και ο ταμίας με τη βοήθεια του 2D scanner διαβάζει το QR-code όπου εμφανίζονται όλες οι ζυγίσεις στην οθόνη του ταμείου και στην απόδειξη του πελάτη.

Ειδικά σχεδιασμένη για χρήση με οθόνη αφής ή POS προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών και έκδοση παραγγελιών με ή χωρίς τη χρήση QR Code & Κάρτα Πελάτη. Προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο του ταμεία να σχεδιάσει την οθόνη με τα είδη και τις ομάδες, σύμφωνα με τις ανάγκες του ανά πάσα στιγμή.  Υποστηρίζει τη σύνδεση με Touch POS με ζυγαριές 15 ή 30 kg της αγοράς ή Hλεκτρονικού Ζυγού All in.

Η τιμή περιλαμβάνει: Ζυγό All in One S100 ή S300 ή S500 με ενσωματωμένη διπλή οθόνη και εκτυπωτή ετικετών, Windows 10, Scanner χειρός 2D, Εφαρμογή Winpos Scale.

Πρόκειται για μια έξυπνη εφαρμογή με δυνατότητα λειτουργίας σε παραπάνω από ένα σημεία εξυπηρέτησης του καταστήματος. Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να ψωνίζει από διαφορετικά πόστα όπου έχετε δημιουργήσει στο κατάστημά σας με κάρτα πελάτη, ετικέτα ή QR Code. Δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης των συνταγών ανά είδος και δυνατότητα προβολής των αλλεργιογόνων & των συστατικών, προβολή και πρόσθεση των ειδών με φωτογραφίες στην οθόνη του ταμία.

Ο χειριστής δεν χρειάζεται να αποστηθίζει κωδικούς PLU, διότι μπορεί πλέον να προηγηθεί πολύ πιο εύκολα και γρήγορα στους κωδικούς, βελτιώνοντας τον τρόπο πώλησης και εξυπηρετώντας μεγαλύτερο αριθμό πελατών.

Επιπρόσθετα, στις δυνατότητες της εφαρμογής συγκαταλέγονται τα εξής:

  • Οθόνη Πελάτη με δυνατότητα πρόσθεσης φωτογραφιών και βίντεο με είδη ή προσφορές του καταστήματος, για την άμεση προβολή τους από τον πελάτη, αλλά και συνδυαστικές πωλήσεις (π.χ. 1+1 δώρο)
  • Προβολή της τιμής μονάδας, τη συνολική αξία της παραγγελίας κ.ά.
  • Διαχείριση ουράς, επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία αναμονής των πελατών, ενημερώνει τους πελάτες για την κατάσταση της ουράς μειώνοντας τον χρόνο αναμονής και ελαχιστοποιώντας τις άσκοπες μετακινήσεις στο κατάστημα

Πρόκειται για μια εφαρμογή, η οποία μπορεί να εφαρμόσει τέλεια είτε σε Ζυγό All in One είτε σε Touch Pos με ζυγαριές 15 ή 30 Κg της αγοράς. Επιπλέον, υποστηρίζει ιστορικό πωλήσεων και παραγγελιών, κατάλογο με τα είδη, τις ομάδες, τους κωδικούς PLU. Υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας της δίκη σας ετικέτας barcode με το logo του καταστήματος ακόμα και τις διαστάσεις εκτύπωσης, την ημερομηνία λήξης, τα συστατικά, την ημερομηνία ζύγισης, το είδος του barcode που θέλετε να εκτυπώσετε ( QR code η Barcode).

You might also like