Τα εργαστήρια ERGANAL συμμετέχουν στην έκθεση MDF EXPO

Με συνεχή λειτουργία από το 1925, η ERGANAL, Food & Packaging Testing Lab, αποτελεί το παλαιότερο ιδιωτικό εργαστήριο αναλύσεων στην Ελλάδα. Διαπιστευμένη κατά ISO:17025, παρέχει Μοριακές, Χημικές, Μικροβιολογικές και Οργανοληπτικές δοκιμές προς τις βιομηχανίες Τροφίμων, Ποτών, Περιβάλλοντος και Συσκευασίας.

Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, η ERGANAL προσαρμόζει τις εργαστηριακές αναλύσεις στις ανάγκες της βιομηχανίας με στόχο τη διασφάλιση της Ποιότητας, την Ιχνηλασιμότητα, την Αυθεντικότητα Τροφίμων, το Benchmarking νέων προϊόντων και άλλα. Το εργαστήριο λειτουργεί σε εγκαταστάσεις 950 m² με σύγχρονο εξοπλισμό, πλαισιωμένο από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

 

Μέσω της δημιουργίας σχέσεων εμπιστοσύνης με τις ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων, η ERGANAL, Food & Packaging Testing Lab, αποτελεί τον κατάλληλο και διαπιστευμένο συνεργάτη εργαστηριακών δοκιμών.

Η επιστημονική ομάδα της ERGANAL σας προσκαλεί στις 12-14 Νοεμβρίου 2022 στο περίπτερό της στην 7η συνδυαστική έκθεση για τους επαγγελματίες τροφίμων “MDF EXPO 2022”, στο Metropolitan Expo, για να μάθετε ποια είναι η καταλληλότερη ανάλυση για το προϊόν σας.

 

You might also like