Kärcher Center Kaloterakis: Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του επαγγελματικού καθαρισμού στην 7η έκθεση MDF EXPO

Σύγχρονες λύσεις επαγγελματικού καθαρισμού που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης θα βρουν οι επισκέπτες στο περίπτερο του Kärcher Center Kaloterakis, στην 7η έκθεση MDF EXPO, που διοργανώνει η εταιρεία O.MIND CREATIVES, στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo.

Το Kärcher Center Kaloterakis είναι η πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία της Kärcher από το 1991 και διαγράφει ανοδική πορεία από τη σύστασή του, προσφέροντας στο πελατολόγιο του άψογη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση για την επιλογή της καλύτερης μεθόδου καθαρισμού, συντήρησης και  απολύμανσης, η οποία είναι εξειδικευμένη σε κάθε επαγγελματικό κλάδο.

Εκτός από το ευρύ φάσμα μηχανημάτων Kärcher, στο πρότυπο κέντρο καθαρισμού Kärcher Center Kaloterakis παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με στόχο πάντα τον ικανοποιημένο πελάτη.

Στο Kärcher Center Kaloterakis στεγάζεται εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο που είναι πιστοποιημένο με ISO, το οποίο παρέχει πληροφόρηση και εκπαίδευση για την αποτελεσματική χρήση των μέσων καθαρισμού με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους, καθώς και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων Kärcher.

 

 

You might also like