Ολοκληρωμένες σειρές μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας από την Prepac στην 7η έκθεση MDF EXPO

Μελετώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς επί 38 έτη τόσο στην συσκευασία, όσο και στον εξοπλισμό μηχανημάτων, και με  την προσοχή στραμμένη στην αγορά  και  τις ανάγκες της, διανύοντας πλέον μια νέα εποχή πανδημίας που έβαλε σε πρώτη προτεραιότητα τη διασφάλιση της ποιότητας και τον λιγότερο δυνατόν χρόνο επαφής του προϊόντος σε εξωγενείς και τυχόν μολυσματικούς παράγοντες, η εταιρεία Prepac έρχεται στην 7η έκθεση MDF EXPO με προτάσεις που συνάδουν με τη ζήτηση της αγοράς.

 

ΑΝΤΙΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Έχοντας ήδη μια επιτυχημένη πορεία στον αγροτικό τομέα με τις μηχανές συσκευασίας της Proseal Αγγλίας για tray sealing, δηλαδή τη διαδικασία θερμοσυγκόλησης σκαφιδίων με φιλμ.

Πλέον, η Prepac τις παρουσιάζει και στην βιομηχανία συσκευασίας τυροκομικών προϊόντων καθώς και κρέατος ή και έτοιμων γευμάτων με δυνατότητες skin pack ή και MAP συσκευασίας σε χάρτινους περιέκτες  και με χάρτινο φιλμ αν χρειαστεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία Prepac,  σε συνεργασία με την εταιρεία Proseal, παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης των μηχανών αυτών με συμβόλαια 3ετούς διάρκειας. Καλύπτει με service και ανταλλακτικά πανελλαδικά.

ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΕΝΟΥ (Vacuum machines)- ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΚΕΝΟΥ (Vacuum Bags) για συντήρηση και μαγείρεμα (sous vide)

Oι μηχανές κενού (vacuum machines) και τα αναλώσιμά τους (vacuum bags) παραμένουν στην γκάμα των προϊόντων της Prepac.

Η χρήση τους επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των τροφίμων, σχηματίζοντας αεροστεγή σφράγιση, που αποτρέπει την ανάπτυξη βακτήριων και αποτρέπει το «κάψιμο».

Χρησιμοποιούνται ως μέρος ενός συστήματος συσκευασίας κενού,  διατηρούμε τα τρόφιμα φρέσκα και επίσης, αποτρέπουμε το κάψιμο του καταψύκτη.

Επιπρόσθετα, η συσκευασία κενού με σακούλες κενού παρέχει μια καθαρή, ομοιόμορφη και επαγγελματική εμφάνιση με προϊόν που ανακυκλώνεται, όπως όλα τα πλαστικά. Χρήση και για μαρινάρισμα και μαγείρεμα στην ίδια σακούλα.

Συνεργασία της Prepac  με την εταιρεία MARCO Αγγλίας 

Στόχος, η βέλτιστη απόδοση του εξοπλισμού στο κομμάτι της ζύγισης με ακρίβεια.

H δυνατότητα εξαιρετικών δεδομένων μέσω interface  για την εισαγωγή και εξαγωγή ποσοτήτων των τροφίμων που έχουν ζυγιστεί, τον τρόπο διαχείρισης του προϊόντος κατά τη ζύγιση, και με ασύρματα κλειδιά RFID που επιτρέπουν την αξιολόγηση του κάθε χειριστή ανά βάρδια, μέρα, μήνα κ.λπ.

Κάθε κίνηση που γίνεται κατά τη διαχείριση των τροφίμων καταγράφεται, με σκοπό την ανάλυση των δεδομένων αυτών προς όφελος της επιχείρησης.

 

“Eco friendly” συσκευασία

Τέλος, η εταιρεία Prepac δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και με τη διαφαινόμενη στροφή στην πιο “eco friendly” συσκευασία. Έτσι, στην γκάμα των προϊόντων της, προστίθενται χάρτινοι περιέκτες και skin boards.

Η έμπειρη ομάδα της Prepac θα χαρεί να επισκεφθείτε το περίπτερό της (Hall 2 –E9/D10) και να συζητήσει μαζί σας πιο εστιασμένα για τις ανάγκες σας.

 

 

 

You might also like