Ολοκληρωμένες λύσεις συσκευασίας από την Kapelis Packaging στην 7η έκθεση MDF EXPO

Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως και υλικά συσκευασίας  που καλύπτουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες μιας επιχείρησης θα παρουσιάσει η Kapelis Packaging, πρωτοπόρος στο κομμάτι της συσκευασίας τα τελευταία 30 χρόνια, στην 7η έκθεση MDF EXPO, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES.

Κλειστικά μηχανήματα της Reepack, μηχανήματα Vacuum (Κενού) της Boss Vakuum, μηχανήματα οριζόντιας συσκευασίας (Flowpack) της DM, μηχανήματα και συσκευές ποιοτικού ελέγχου των Cassel και HTK καθώς και μηχανήματα κατασκευής της Kapelis Packaging θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας και να ενημερωθούν από το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της.

Επίσης, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τη μεγάλη γκάμα της Kapelis Packaging σε υλικά, για κάθε τύπο συσκευασίας, τα οποία κατασκευάζονται από διεθνώς αναγνωρισμένους προμηθευτές και εισάγονται από την εταιρεία κατ’ αποκλειστικότητα. Σκεύη, φιλμ, σακούλες με ποικιλία μεγεθών, ιδιοτήτων, χρωμάτων/ χαρακτηριστικών εμφάνισης, αναλόγως των αναγκών των τροφίμων και της διαδικασίας παραγωγής σας. Με έμφαση στα βιώσιμα και ανακυκλώσιμα υλικά και φυσικά το πρώτο παγκοσμίως και κορυφαίο οικολογικό χάρτινο σκεύος Halopack με φραγή αερίων.

You might also like