Η Multivac Ελλάς συμμετέχει στην 7η έκθεση MDF EXPO με σύγχρονα μηχανήματα και καινοτόμες λύσεις επεξεργασίας & συσκευασίας τροφίμων

Μια η υπόσχεση - δέσμευση: Πάντα κοντά σας, για την Παραγωγικότητα, την Αποδοτικότητα, τη Διαθεσιμότητα και την Ποιότητα

Η Multivac Ελλάς, μέλος του κορυφαίου ομίλου MULTIVAC, παγκοσμίου ηγέτη  ολοκληρωμένων λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας,  θα παρουσιάσει στην 7η έκθεση MDF EXPO 2022 (MEAT & GRILL/DAIRY/FROZEN), στις 12-14 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo, το ευρύ φάσμα των καινοτόμων λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας σε συνδυασμό με τα μηχανήματα της Handtmann και της Inotec, τις οποίες αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η MULTIVAC, με κατοχυρωμένη τεχνογνωσία, αναπτύσσει λύσεις και υπηρεσίες που αυξάνουν την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα, και παράγει μηχανές και ολοκληρωμένες λύσεις με επίκεντρο τη μακροπρόθεσμη παραγωγικότητα. Με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών στην παραγωγή κάθε είδους συσκευασίας, στηρίζει τη μείωση της κατανάλωσης συσκευασιών που δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Η επιλογή MULTIVAC είναι το κλειδί για την επιτυχία

Η οικονομική παραγωγή καθορίζει τη βιωσιμότητα, την αναγνωσιμότητα και την οικονομική ευρωστία της μικρής, μεσαίας ή μεγαλύτερης επιχείρησης. Το μικρό πραγματικό κόστος ανά πακέτο με την επιλογή MULTIVAC είναι αδιαπραγμάτευτα εφικτό. Ο τεκμηριωμένα μεγάλος κύκλος ζωής μιας μηχανής  MULTIVAC, οι έξυπνες υπηρεσίες, ο άμεσος έλεγχος στην γραμμή παραγωγής,  η καλύτερη παροχή σέρβις μαζί με τη γρήγορη προμήθεια ανταλλακτικών διασφαλίζουν την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Οι άνθρωποι της Multivac Ελλάς θα χαρούν πολύ να σας υποδεχθούν στο περίπτερό τους, να σας ενημερώσουν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της συσκευασίας, επεξεργασίας τροφίμων και να λύσουν κάθε απορία σας.

Μην συμβιβάζεστε με λιγότερα. Ελάτε μαζί με την MULTIVAC στην κορυφή της επιτυχίας!

 

You might also like