Ψησταριές, φαγητοδοχεία και αξεσουάρ ψησίματος παρουσιάζει η εταιρεία The Foukou Project στην 7η έκθεση MDF EXPO

Οι κυπριακές παραδοσιακές ψησταριές κάρβουνου, γνωστές ως φουκούδες, θα πρωταγωνιστήσουν στο περίπτερο της εταιρείας The Foukou Project στην 7η έκθεση MDF EXPO, που διοργανώνει η O.MIND CREATIVES, στις 12 – 14 Νοεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ψησταριάς φουκού είναι ότι περιστρέφει με ένα μοτέρ πολλαπλά κοντοσούβλια, περιστρεφόμενες σχάρες αλλά και σουβλάκια.

Οι επισκέπτες θα βρουν σε αποκλειστικότητα στην Αττική και τις ψησταριές υγραερίου EXIVOS. Οι εν λόγω ψησταριές είναι ανοξείδωτες και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Διατίθενται σε μοντέλα τόσο για το σπίτι, όσο και για τις επιχειρήσεις. Πρόκειται για σύγχρονες ψησταριές με συρτάρι νερού, που δεν επιτρέπουν καθόλου τις αναφλέξεις κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Επίσης, θα βρουν τα ειδικά φαγητοδοχεία, τύπου θερμός, ένα απαραίτητο «εργαλείο» για το ψήσιμο. Οι ειδικές κατσαρόλες διαθέτουν εσωτερική μόνωση και διατηρούν ζεστό το φαγητό έως και 5 ώρες.

Τέλος, την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας The Foukou Project θα συμπληρώνουν μαντεμένιες πλάκες, επώνυμα μαχαίρια και διάφορα άλλα αξεσουάρ / εργαλεία ψησίματος.

You might also like