Ένωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας Αττικής «ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ»: Μεγάλη συμμετοχή και γλέντι μέχρι πρωίας!

Με μεγάλη συμμετοχή, κέφι και όρεξη για γλέντι από πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα της Ένωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας Αττικής «ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ», το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο κέντρο διασκέδασης «Το Έλατο» στην Λεωφόρο Φυλής στην Χασιά.

Σ’ έναν υπέροχο χώρο στις παρυφές της Πάρνηθας, ο κόσμος που συμμετείχε απόλαυσε μια υπέροχη βραδιά που κράτησε έως αργά.

Μετά από πολύ καιρό, εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και των περιορισμών που την συνόδεψαν, τα μέλη και οι φίλοι της Ένωσης με τις οικογένειές τους, συγκεντρώθηκαν ξανά από κοντά, προκειμένου να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα, από την καθημερινότητα και τις απαιτητικές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Την χοροεσπερίδα τίμησαν ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, Νίκος Γρέτζελος, η κτηνίατρος, Παναγιώτα Παπαδάκη από την κτηνιατρική υπηρεσία του ΥπΑΑΤ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αθήνας, Ηλίας Μάνδρος, ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων και συναφών επαγγελμάτων Αττικής, Ιωάννης Δαβερώνης, μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιώργο Ψαρρό, ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ναυπάκτου, Ταξιάρχης Σούζας.

Ειδησεογραφικά, το σημαντικότερο σημείο της βραδιάς ήταν η αναφορά στον χαιρετισμό του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, ο οποίος σχολίασε ότι «το μέτρο της κυβέρνησης για το “Καλάθι της Νοικοκυράς” αν και είναι θετικό, εντούτοις δεν παύει να είναι ένα μέτρο το οποίο θα σπρώξει ακόμα περισσότερους καταναλωτές προς τα Σούπερ-Μάρκετ δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση των μικρών, συνοικιακών κρεοπωλείων και των άλλων επαγγελματιών του μικρού λιανεμπορίου».

Τέλος, η Ένωση τίμησε δύο δικούς της ανθρώπους. Την κα. Ιωάννα Φώσκολου και τον κ. Σταύρο Κοσμά, που έχουν προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια στις δράσεις της, βραβεύοντάς τους για την πολύχρονη προσφορά τους.

You might also like