«Υγρή & Ξηρή ωρίμανση κρέατος: Μύθοι & Αλήθειες»

Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 14:30 με 16:30 στο Hall 2 - Stage 2

Συζήτηση με πέντε καταξιωμένους ομιλητές πάνω στο «καυτό» θέμα της Υγρής και Ξηρής ωρίμασης κρεάτων. Τεχνική που εμπλέκει τους περισσότερους κρίκους της αλυσίδας του κρέατος, αφού παραγωγοί, έμποροι, ο κλάδος του εξοπλισμού, οι κρεοπώλες/κρεοτέχνες, καθώς και οι Σεφ από τον τομέα της Εστίασης, συμβάλουν καθοριστικά με τα «do & don’t» τους, στην ποιότητα ή μη του τελικού προϊόντος.

Αντιμετωπίζεται όμως έτσι; Ή είναι μια «μόδα» που κάνει τον κύκλο της και θα σβήσει, αντιστρόφως ανάλογα με την αλματώδη ανάπτυξη που καταγράφει τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας;

Παρακολουθήστε λοιπόν από κοντά, στο πλαίσιο της 7ης έκθεσης «Meat & Grill Days», το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 14:30 με 16:30 στο Hall 2 – Stage 2, στο Metropolitan Expo, τη συζήτηση που θα «σπάσει» τους μύθους για την Υγρή και Ξηρή ωρίμανση, αποκαλύπτοντας χρήσιμες και πρακτικές αλήθειες για τους επαγγελματίες.

You might also like