ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.: Νέα συνεργασία σε κάθετες συσκευαστικές μηχανές

Η ομάδα της Χρονογραφική Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την αποκλειστική συνεργασία με τον ισπανικό Οίκο iRTA Group Packaging, στον τομέα των κάθετων συσκευαστικών μηχανών (τύπου vertical).

Oι συγκεκριμένες κάθετες μηχανές μπορούν να καλύψουν πολλαπλές μορφές συσκευασίας και να καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, τόσο σε μεμονωμένες, όσο και σε big bag συσκευασίες όπως: Doy pack, pillow bag (απλό μαξιλαράκι), επίπεδη βάση, ενισχυμένες άκρες. H κάθε κατηγορία συσκευασίας μπορεί να δεχτεί: Φερμουάρ (zipper), λαβή, εύκολο άνοιγμα ή ακόμη και προσθήκη βαλβίδας για την εξαγωγή αερίων από τη συσκευασία.

Tα ανοξείδωτα αυτά μηχανήματα, στιβαρής κατασκευής είναι κατάλληλα για τη συσκευασία νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων κρέατος, όπως κομμένος προμαγειρεμένος γύρος, μικρές μερίδες κοτόπουλου, κλπ. Oι τελικές ταχύτητες παραγωγής μπορούν να φτάσουν έως και τα 140 τεμάχια ανά λεπτό, ενώ οι μηχανές μπορούν να κάνουν παράλληλα χρήση κενού αέρος ή να δεχτούν κιτ για χρήση τροποποιημένης ατμόσφαιρας (ΜΑΡ).

H πολύχρονη εμπειρία του Οίκου iRTA Group Packaging, κατατάσσει τα μηχανήματά του στα καλύτερα παγκοσμίως.

Μ’ αυτή τη νέα συνεργασία, η Χρονογραφικη Α.Ε. εμπλουτίζει την γκάμα της και δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της κάθετης συσκευασίας. Ζητείστε από το εξειδικευμένο προσωπικό της να σας μυήσει σε νέες λύσεις της κάθετης συσκευασίας.

You might also like