ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.: Παρουσία όλων των εργαζομένων της έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με μία μεγάλη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στη Χαλκίδα, παρουσία όλων των εργαζομένων της, στενών συνεργατών και εκπροσώπων από την πολιτική ηγεσία και την τοπική αυτοδιοίκηση.

 

 

Συνολικά 350 άτομα είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στην εκδήλωση, μετά από 3 χρόνια πανδημίας, γιορτάζοντας παράλληλα και τα 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας.

Γ. Ψαθάς-Θ. Αγγελάκης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκίδας, κα. Έλενα Βάκα, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Γεώργιος Ψαθάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Κώστας Γαλάνης, ο Λιμενάρχης Χαλκίδας, κ. Κώστας Φλουρής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ευβοίας, κ. Αθανάσιος Γερογιάκομος, ο Επικεφαλής Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Ψαχνών, κ. Σπύρος Ραπτάκης, η Διευθύντρια Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ευβοίας, κα. Ευθυμία Στάμου και εκπρόσωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στηρίζει σταθερά εδώ και 10 χρόνια.

Κοπή Πίτας-Θ. Αγγελάκης-Ε. Καραγιάννη

Σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε η Εμπορική Διευθύντρια της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.,  Έλενα Καραγιάννη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το 2023, μετά από 60 χρόνια πορείας στην πτηνοτροφία, μας βρίσκει πιο μεγάλους, πιο δυνατούς και πιο υγιείς από ποτέ και από αυτή τη θέση σχεδιάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτό βέβαια δεν θα ήταν εφικτό αν όλοι μαζί, και ο καθένας από εσάς ξεχωριστά, δεν είχε δείξει τον απαραίτητο ζήλο και πάθος και γι’ αυτό θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς».

Γ. Κελαϊδίτης-Θ. Αγγελάκης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., Θάνος Αγγελάκης, πρόσθεσε: «Όλοι μας στην οικογένεια γαλουχηθήκαμε μέσα σε αυτή τη δουλειά. Και σταδιακά η οικογένεια μεγάλωνε και έφτασε σήμερα να μετράει περισσότερα από 300 άτομα. Στόχος μας για τα επόμενα χρόνια είναι με προσεκτικά μελετημένες επενδύσεις να αυξήσουμε σημαντικά την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας μας και να βελτιστοποιήσουμε το εργασιακό περιβάλλον».

Ε. Βάκα-Θ. Αγγελάκης
Ο μεγάλος τυχερός
You might also like