ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»: Λαμπρή βραδιά στο κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας

Η βραδιά της Λέσχης «Ακρόπολις» Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών και Επιστημόνων Επισιτισμού Αττικής (Λ.Α.Ε.Α. «Ακρόπολις») ξεκίνησε με 1’ λεπτού σιγής στη μνήμη των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Ευστάθιου Τσιτλακίδη και Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο πρόεδρος της Λέσχης «Ακρόπολις», κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης υπέγραψαν Μνημόνιο συνεργασίας και Αλληλοϋποστήριξης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις ειδικές βραβεύσεις (τιμής ένεκεν) υψηλών προσωπικοτήτων όπως, ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινό, ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, την πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κα. Αγγελική Γκερέκου, τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ΞΕΕ κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, τον πρόεδρο της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθήνας Προαστίων και Περιχώρων κ. Παναγιώτη Σαχινίδη, τον Γέροντα Παρθένιο, τον Ξενοδόχο κ. Αντώνη Νικολουδάκη, τον επιχειρηματία κ. Θανάση Μπέλλο, αλλά και τον εστιάτορα-επιχειρηματία κ. Αθανάσιο Καραίνδρο.

Τέλος, έγινε ειδική αναφορά -και βράβευση- στα επίτιμα μέλη Ειδικής Αγωγής Α.με.Α της Λ.Α.Ε.Α. «Ακρόπολις», κα. Δέσποινα Αλειφέρη, κ. Εμμανουήλ Λαντζουράκη και κ. Αντώνη Μιτρούση.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την κοπή της ετήσιας Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Λ.Α.Ε.Α. «Ακρόπολις», χορηγία από το Αρτοποιείο Ρενιέρης με τις ευχές από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Γιάννης Χρυσουλάκης Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Χάρης Θεοχάρης Βουλευτής ΝΔ, τ. Υπουργός Τουρισμού και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, ο κ. Βασίλης Σπανάκης Βουλευτής ΝΔ, ο κ. Τάσος Γαϊτάνης, Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου ο κ. Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Π.Α., η κα. Δήμητρα Αγγελάκη Εντεταλμένη Σύμβουλος Αγροτοδιατροφής της Π.Α., η κα. Χαρά Μητσοτάκη επικεφαλής Δημοσίων Σχέσεων και Πολιτισμού, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ο κ. Αναστάσιος Μαρίνος Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ζακύνθου, ο κ. Γιώργος Καββαθάς πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ – ΠΟΕΣΕ, η κα. Χαρά Κοβούση Διευθύντρια ΙΕΚ Αναβύσσου, η Διευθύντρια ΙΕΚ Ζωγράφου, κα. Καδδά Κωνσταντίνα, ο κ. Τάκης Κούκος επίτιμος Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επισιτισμού και Τουρισμού, ο κ. Ιωάννης Σκορδίλης οινοποιός από τα Κύθηρα, ο κ. Γκίκας Σπύρος Λογιστής της Λέσχης, ο προϊστάμενος του ΟΣΕ Τμήμα Διοικητ. Μέριμνας κ. Φεστερίδης Ιωάννης, ο κ. Θεόδωρος Ρούσος πρόεδρος της Ένωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής «Οι Ταξιάρχες», ο κ. Γιώργος Κουβέλης, Διευθύνων Σύμβουλος στον παγκόσμιο διαγωνισμό Taste Olymp Awards, ο κ. Παντελής Σκουρλάς, Σκηνοθέτης, και η κα. Ουρανία Αναστασιάδου Διερμηνέας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

Παρευρέθηκαν επίσης: Ο κ. Νίκος Μπακόλας και η κα. Όλγα Μανωλίτση, ιδρυτικά Μέλη της Λ.Α.Ε.Α. «Ακρόπολις». Ο κ. Βασίλης Μπέκας, ο κ. Παναγιώτης Τζίμας, ο κ. Κώστας Κωβαίος και ο κ. Θανάσης Καραίνδρος μέλη του Δ.Σ. της Λ.Α.Ε.Α. «Ακρόπολις».

Ο κ. Νικόλαος Πολίτης Οινοχόος,  η κα Μαρία Ζησούλη, ο κ. Θεοφάνης Γεωργόπουλος,  ο κ. Αθανάσιος Σκούρας τ. Αρχιμάγειρας στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Λευτέρης Καραντάνης, ο κ. Κυριάκος Μαριδάκης ως επίτιμα μέλη, αλλά και πολλά μέλη της Λέσχης.

Στο τέλος της βραδιάς δόθηκαν οι λαχνοί που στο σύνολο τους μοίρασαν 100 δώρα.

 

You might also like