ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε.: Εκδήλωση στην 12η «Zootechnia» για τη διατροφή και διαχείριση αιγοπροβάτων

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. πρωτοπόρος στην διατροφή αιγοπροβάτων, στοχεύει πάντα στην ποιότητα, καινοτομία, γρήγορη εξυπηρέτηση και συνεχή τεχνική υποστήριξη.

Κατά την διάρκεια της 12ης «Zootechnia» κάλεσε ως ομιλητή με θέμα τη διατροφή και την διαχείριση αιγοπροβάτων, τον ιδρυτή και Διευθυντή της γαλλικής εταιρίας IDENA. Πάνω από 100 κτηνοτρόφοι, ζωοτέχνες και κτηνίατροι παρακολουθήσαν την εξαιρετική παρουσίαση με πρακτικά παραδείγματα.

Η IDENA είναι εταιρία τεχνολογίας διατροφής παραγωγικών ζωών με τεράστια εμπειρία και καινοτομίες που αφορούν την διατροφή και υγειά των αιγοπροβάτων.

Η IDENA είναι στρατηγικός εταίρος της ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. σε θέματα καινοτομίας. Οι καινοτομίες που έχει υιοθετήσει η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. αφορούν:

α. Την αύξηση της παραγωγικότητας των ζώων

β. Βελτίωση της ποιότητας (π.χ. καινοτομίας στο γάλα)

γ. Βελτίωση της γονιμότητας και αναπαραγωγής

δ. Βελτίωση της υγείας και ευζωίας των ζώων

ε. Χρήση βοτάνων και άλλων φυσικών πρόσθετων για βελτίωση ανοσοποιητικού και παραγωγικότητας των ζώων

Παράλληλα η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. επενδύει συνεχώς για την εξασφάλιση της υψηλότερης δυνατής ποιότητας:

  1. Με τον αυστηρό ποιοτικό και εργαστηριακό έλεγχο όλων των πρώτων υλών που προμηθεύεται από Έλληνες και ξένους παραγωγούς
  2. Με επενδύσεις σε μηχανήματα και γραμμές παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας, αφού η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. πραγματοποιεί συνεχώς μεγάλες επενδύσεις, ενώ πρόσφατα έχει εγκριθεί κονδύλι 6,3 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
  3. Με συνεχείς επενδύσεις στην καινοτομία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της

Τέλος, το τρίπτυχο ικανοποίησης των αναγκών των κτηνοτροφών, περιλαμβάνει επίσης την συνεχή τεχνική υποστήριξη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

 

You might also like