13η «AgroThessaly»: Στις 9/3 ανοίγει τις πύλες της στη Λάρισα, με 766 εκθέτες από 34 χώρες

Στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, θα «χτυπά» το τετραήμερο από τις 9 ως τις 12 Μαρτίου η καρδιά της αγροκτηνοτροφίας, με τη διοργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Έκθεσης «Agrothessaly», η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο διάστημα 2-5/3 και αναβλήθηκε, λόγω του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η «AgroThessaly», έχει στο δυναμικό της 766 εκθέτες (269 άμεσους και 497 έμμεσους) από 34 χώρες, εκθεσιακό χώρο 25.000 τ.μ., 259 ξένους εμπορικούς επισκέπτες και ομαδικές επισκέψεις από τα Βαλκάνια, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo, η οποία τη διοργανώνει μαζί με το Δήμο Λάρισας.

Στη διάρκεια της έκθεσης, εταιρείες «ηγέτιδες» στα αγροτικά μηχανήματα και τους εξοπλισμούς για την κτηνοτροφία και τη γεωργία, θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και θα ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα στις διεθνείς αγορές.

Γεωργικά μηχανήματα και ελκυστήρες, εργαλεία κατεργασίας εδάφους, εφόδια, πολλαπλασιαστικό υλικό, φυτώρια, κηπευτικά μηχανήματα, δασικός εξοπλισμός, μηχανήματα για την κτηνοτροφία, την πτηνοτροφία, ζωοτροφές, υπηρεσίες και οργανισμοί, συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το περιεχόμενο της «AgroThessaly».

 

You might also like