Νέος Πρόεδρος του ΣΕΒΙΖ ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών, το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα που πραγματοποιήθηκε στις 08.04.2023 στα γραφεία του στην Θεσσαλονίκη, εξέλεξε ομόφωνα, ως Πρόεδρό του, τον Αλέξανδρο Τριανταφύλλου καθώς και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒΙΖ. Η θητεία της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΙΖ, όπως ορίζει το καταστατικό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο του 2025.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΖ έχει ως εξής:

Πρόεδρος
Αλέξανδρος Τριανταφύλλου
ΒΙΟΖΩΚΑΤ ΑΕ
Αντιπρόεδρος
Σαλάτας Βασίλειος
ΒΙΟΕΡΓΕΞ – ΑΦΟΙ ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΕΕ
Γενικός Γραμματέας
Βενετσάνος Παναγιώτης
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ
Οικονομικός Επόπτης   
Δασκαλάκης Εμμανουήλ
ΧΡΙΣΤΟΦ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΑΒΕΚΤΕ
Μέλoς
Μελισσουργός Ηλίας
ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ
Μέλος
Σαραντίδης Κλέαρχος
ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Μέλoς
Σίσκος Αργύρης
GREEFOS SA

Ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒΙΖ, Αλέξανδρος Τριανταφύλλου, αναλαμβάνοντας το τιμόνι του ΣΕΒΙΖ, δήλωσε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για τη συνειδητή επιλογή τους να ανανεώσουν το ΣΕΒΙΖ με την εκλογή νέων ανθρώπων, δίνοντας το χρίσμα του Προέδρου στο νεότερο μέχρι στιγμής υποψήφιο.

Ο κλάδος των ζωοτροφών παραμένει στυλοβάτης της κτηνοτροφίας στην οποία στηρίζονται πολλά αξιόλογα κτηνοτροφικά προϊόντα. Δύο προϊόντα από αυτά είναι οι εθνικοί μας πρωταθλητές, η φέτα και το γιαούρτι, τα οποία έχουν ανάγκη από καινοτομία στη διατροφή των ζώων ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές.

Στόχος του νέου ΔΣ του ΣΕΒΙΖ αλλά και προσωπικός μου στόχος, ως εκπρόσωπος μίας ιστορικής βιομηχανίας του κλάδου, αποτελεί η εξωστρέφεια και η πλήρης διαφάνεια της εικόνας της αγοράς για τα μέλη μας και όλους τους ενδιαφερόμενους οπότε κάνω ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους σας για νέες προτάσεις που θα βοηθήσουν το σύνδεσμο να πάρει τη θέση που του αρμόζει ανάμεσα στους επιφανείς συνδέσμους της χώρας.»

 

You might also like