Βενέτης: Είσοδος στην αγορά των Dark Kitchens με JACKSON BURGER και PIZZA MIA

Δυναμική είσοδο στην αγορά των Dark Kitchens πραγματοποιεί η εταιρεία, με δύο νέα concepts, το JACKSON BURGER  και την PIZZA MIA.

Σε συνεργασία με την Five Boys, λειτουργούν  ήδη τέσσερις Dark Kitchens στην Αττική- στην Καισαριανή και  την Αργυρούπολη- ενώ δύο είναι υπό  κατασκευή στην περιοχή του Κολωνακίου. Στόχος είναι μέχρι τέλος του χρόνου o αριθμός να φτάσει τις δέκα.

Tailor Made Coffee Roasters

Το νέο concept TAILOR MADE COFFEE ROASTERS, δημιουργήθηκε από τη ΒΕΝΕΤΗ σε συνεργασία με την ομάδα του TAILOR MADE  με πρώτο πιλοτικό κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην οδό Περικλέους 37.

Πρόκειται για ένα concept  ποιοτικού καφέ – καφεκοπτείου που συνδυάζει τον καφέ με κατηγορίες όπως ζεστό και κρύο σνακ, σάντουιτς, γαλακτοκομικά, γλυκά, παγωτό, χυμούς, ψωμιά ειδικής διατροφικής αξίας και τυποποιημένα προϊόντα.

Το νέο concept έρχεται ως απάντηση στις όλο και πιο απαιτητικές και πολύπλοκες ανάγκες που έχει ο καταναλωτής από την αγορά του καφέ και της εστίασης.

JACKSON HALL- Κολωνάκι

Μέχρι το τέλος του 2023 αναμένεται να επαναλειτουργήσει  το ιστορικό μπαρ – εστιατόριο JACKSON HALL στο Κολωνάκι. Ο σχεδιασμός προβλέπει στο  σόγειο κατάστημα να στεγαστεί ένα Artisan Bakery ενώ στον 1ο όροφο θα λειτουργήσει American Bar -Εστιατόριο με τα σήματα των Jackson Burger και Pizza Mia.

Σε συμφωνία με τις τράπεζες για τη διάσωση της Παγωτά Δωδώνη

Σε συμφωνία με τις τράπεζες κατέληξε η «Βενέτης» σε ότι αφορά τη διάσωση της εταιρείας “Παγωτά Δωδώνη”.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, βρέθηκε λύση και συγκεκριμένα επήλθε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες κι έτσι η “Παγωτά Δωδώνη” εισέρχεται σε μια διαδικασία εξυγίανσης που θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια”.

Ωστόσο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε ότι η προσφορά είναι κατά 15% αυξημένη σε σχέση με αυτή που είχε κατατεθεί στην προηγούμενη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Επίσης, σημείωσε ότι “υπάρχει ήδη συμφωνία με τις τράπεζες για να γίνει εξαγορά των δανείων και των μετοχών αλλά και για το τίμημα“. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία “Βενέτης” συμφώνησε με τη διαδικασία που υπέδειξαν οι τράπεζες μετά το “ναυάγιο” που είχε προηγηθεί στην προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρείας.

Ο κ. Μονεμβασιώτης επεσήμανε ότι μαζί με το πλάνο εξυγίανσης θα υλοποιηθεί και ένα αναπτυξιακό πλάνο που θα προβλέπει δώδεκα καταστήματα με το σήμα “Παγωτά Δωδώνη“. Μάλιστα σημείωσε ότι δύο καταστήματα θα είναι ιδιόκτητα και θα λειτουργήσουν στα βόρεια και νότια προάστια και δέκα καταστήματα με το σύστημα franchise. Παράλληλα, προβλέπεται η διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων και του προϊοντικού χαρτοφυλακίου.

Ο κ. Μονεμβασιώτης παραδέχθηκε ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο και μέχρι την ολοκλήρωσή του θα χρειαστούν περίπου τρία χρόνια αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχή έκβαση του σχεδίου.

 

 

You might also like