Οριστικό «λουκέτο» της Φάρμας Μπράλου

Την απόφαση να κλείσει όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης έλαβε η επιχείρηση Φάρμα Μπράλου Α.Ε. που εξέτρεφε ζώα στον Μπράλο Φθιώτιδας και πωλούσε το κρέας τους στα ομώνυμα κρεοπωλεία.

Η απόφαση ελήφθη από τον ιδιοκτήτη Δάμη Πειθή και σύμφωνα με ενημέρωση της ίδιας της εταιρείας «όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης κρέατος, καθώς και τα καταστήματα εστίασης, έκλεισαν. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και για την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα, θα σας ανακοινώσουμε τα σχέδιά μας, για τη νέα εποχή».

Κατά πολλούς η εν λόγω εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι η επιχείρηση τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ειδικότερα, το έτος 2021 είχε ζημιές 365.000 ευρώ επί τζίρου 2 εκατομμυρίων ευρώ και υποχρεώσεις της τάξης των 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την αποτυχημένη όπως αποδείχθηκε κίνηση να ανοίξει κρεοπωλείο στη Βάρη, επίσης λεωφόρου Βάρης Κορωπίου 145, αλλά και εξαιτίας της τιμολογιακής πολιτικής που ακολουθούσε.

Αναφορικά με την ίδια την φάρμα εκτάσεως 350 στρεμμάτων στον Μπράλο, αναμένεται να εξακολουθήσει στην παρούσα φάση να λειτουργεί σε επίπεδο εκτροφής ζώων.

You might also like