Φάρμα Μόσχου: Έκλεισε τα καταστήματα λιανικής σε Άργος Ορεστικό και Καστοριά

Την απόφαση να κλείσει τα καταστήματα λιανικής που λειτουργούσε σε Άργος Ορεστικό και Καστοριά η «Φάρμα μόσχου» όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

Έπειτα από μια πενταετία ενεργούς παρουσίας μας στον χώρο του λιανικού εμπορίου, η Φάρμα Μόσχου, αποφάσισε να προβεί σε αναδιαμόρφωση του τρόπου λειτουργίας της. Μετά λύπης μας, ανακοινώνουμε ότι θα προβούμε σε τερματισμό της λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης  σε Άργος Ορεστικό και Καστοριά στις 17.06.23.

Η δύσκολη αυτή απόφαση ήλθε έπειτα από στενή παρακολούθηση  της αγοράς αλλά και κατόπιν μελέτης πρόβλεψης βιωσιμότητας των υποκαταστημάτων μας, λαμβανομένων πάντα υπόψη των παρόντων οικονομικών συνθηκών αλλά και της δυναμικής της πόλης μας.

Σε επίπεδο χονδρικής πώλησης το τυροκομείο μας, στην πολυκαρπη Καστοριάς, θα συνεχίσει τη λειτουργία του κανονικά. Τα προϊόντα μας εφεξής, θα τα βρίσκετε στην γνωστή αλυσίδα super market «Ελληνική Διατροφή» αλλά και σε επιλεγμένους συνεργάτες σε Καστορια, Φλωρινα, Κοζάνη, Αμύνταιο, Θεσσαλονίκη αλλά και Αθήνα!

Σε επίπεδο λιανικής, ετοιμάζουμε κάτι νέο! Μείνετε συντονισμένοι!!

Πάνω από όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη, την εμπιστοσύνη και την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας.

Με εκτίμηση και αμέριστο σεβασμό,

Οικογένεια Μόσχου

You might also like