Αποκλειστική συνεργασία ΠΕΑΜΙ – Finova σε Ελλάδα και Κύπρο

Μια νέα αποκλειστική συνεργασία, με μια εξειδικευμένη εταιρεία στην κατασκευή μηχανών κοπής , αλλάζει τα δεδομένα στο «χάρτη» που αφορά στη κοπή αλλαντικών κρέατος και τυριού, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η ¨ΠΕΑΜΙ ΙΚΕ¨ και ο κατασκευαστικός οίκος ¨FINOVA¨ ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνδυάζοντας τη γνώση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και προσφέρουν, στη βιομηχανία τροφίμων, εξειδικευμένα μηχανήματα, που συνιστούν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα κοπής. Μηχανήματα που δεν ξεχωρίζουν μόνο για την κατασκευαστική τους ποιότητα και αρτιότητα, αλλά συνοδεύονται από την πρόβλεψη για αξιόπιστο service, καθώς και για την πραγματική εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales}.

Η ΝΕΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟ, δίνει στην πελατεία τις αποτελεσματικότερες και βέλτιστες λύσεις, αφού καλύπτει κάθε ιδιαίτερη, εξειδικευμένη απαίτηση και ανάγκη, στην κοπή Αλλαντικών, Κρεάτων και Τυριών. Ισχυρή τεχνολογία, ολιστική προσέγγιση στον τομέα της κοπής, προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της παραγωγής, πλήρης εξυπηρέτηση μετά την πώληση, παρακαταθήκη και άμεση ανταπόκριση στα ανταλλακτικά, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

You might also like