Συνάντηση Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Εποικοδομητική συζήτηση για την εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν ζητήματα που προάγουν το επάγγελμα του κρεοπώλη και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση του κλάδου. Ο υπουργός ενημερώθηκε για τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τα κρεοπωλεία και ζήτησε προτάσεις, που θα μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της λειτουργίας των κρεοπωλείων και των υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.

Με το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου κ. Λευτέρης Ντουράκης δήλωσε οτι ” ο Υπουργός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για αυτή τη συνάντηση και έδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Σύντομα θα καταθέσουμε τεκμηριωμένα στοιχεία και προτάσεις για την αναβάθμιση των κρεοπωλείων και είμαστε σίγουροι οτι θα υπάρξουν παρεμβάσεις με πολλαπλά οφέλη για όλους τους συναδέλφους και κυρίως για τους πελάτες μας που εμπιστεύονται τα κρεοπωλεία για τις αγορές τους”

You might also like