«Καλάθι των Χριστουγέννων» – Πότε ξεκινάει, ποια κρέατα θα περιλαμβάνει

Σε χθεσινή συνάντηση του με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ) ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας έλαβε την απόφαση να εφαρμοστεί και φέτος το Καλάθι των Χριστουγέννων παρουσία και του γενικού γραμματέα Εμπορίου, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου. Η συνάντηση έλαβε χώρα υπό τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.

Το Καλάθι των Χριστουγέννων θα ισχύσει από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, τα οποία είναι βασικά για το εορταστικό τραπέζι. Συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει, αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, Τσουρέκι, βασιλόπιτα, σοκολάτα

Με αφορμή τη συγκεκριμένη απόφαση, ο υπουργός δήλωσε: «Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό “Καλάθι των Χριστουγέννων”, το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».

You might also like