ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Επίσκεψη στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εύβοια

Η εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ βρέθηκε για άλλη μια φορά δίπλα στα παιδιά με δύο εκδηλώσεις που χάρισαν αγάπη, δώρα και πολλά χαμόγελα!

Την Παρασκευή 15/12, όπως και κάθε χρόνο, η ομάδα της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Θάνο Αγγελάκη, επισκέφτηκαν το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Εύβοια. Σε γιορτινό κλίμα μοίρασαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι και απόλαυσαν νόστιμες λιχουδιές με κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 10 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά το έργο του “Χαμόγελο του Παιδιού, προσφέροντας σε εβδομαδιαία βάση προϊόντα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ για τα καθημερινά γεύματα των παιδιών και των οικογενειών τους.

Την Κυριακή 17/12, πραγματοποιήθηκε μία όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή, σε ζεστή ατμόσφαιρα, για τα παιδιά όλων των εργαζομένων της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Η γιορτή έλαβε χώρα σε παιδότοπο στην Χαλκίδα και περιλάμβανε άφθονο παιχνίδι, γέλια, δημιουργική απασχόληση, face painting και πολλά δώρα για όλους.

«Για όλους εμάς στην ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ η αξία της οικογένειας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Προσπαθούμε πάντα να κτίζουμε σχέσεις δυνατές και σταθερές, να βρισκόμαστε και εκτός της εταιρείας, να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές όλοι μαζί και να χαρίζουμε άπλετη αγάπη και χαρά σε αυτούς που μας έχουν κυρίως ανάγκη – τα παιδιά. Καλές γιορτές σε όλους!» ανέφερε ο Θάνος Αγγελάκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας.

You might also like