Το χονδρικό εμπόριο κρέατος μεταξύ των δραστηριοτήτων της «νέας» ΘΕΣ Γάλα

Το χονδρικό εμπόριο κρέατος βοοειδών, νωπού η απλής ψύξης είναι μεταξύ των δραστηριοτήτων της Νέας ΘΕΣΓάλα η οποία πέρασε στην Cosmos Investments της οικογένειας Καντώνια, στην οποία ανήκει και η Cosmos Alumil. Στόχος η εξυγίανση της θεσσαλικής εταιρείας  η οποία μετά από μία πενταετή περίοδο οικονομικών αναταράξεων είχε ρίξει «τίτλους τέλους» το 2022.

Το μετοχικό κεφάλαιο της νεοσυσταθείσας Cosmos ΘΕΣ Γάλα Μονοπρόσωπη ΙΚΕ ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ με διαχειριστές τους Ξενοφώντα, Ιωάννη και Θεόδωρο Καντώνια.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι το χονδρικό εμπόριο γάλακτος και κρέμας σε στέρεες μορφές ενώ ως  δευτερεύουσες δραστηριότητες στο καταστατατικό αναφέρονται και οι: εμπορική αντιπροσωπία μεσολάβησης στην πώληση γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, εμπορική αντιπροσωπία μεσολάβησης στην πώληση παρασκευασμένων ζωοτροφών για ζώα συντροφιάς, λιανικό εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων γενικά, λιανικό εμπόριο ειδών παντοπωλείου, λιανικό εμπόριο επεξεργασμένου ρευστού γάλακτος, λιανικό εμπόριο τυριού και τυροπήγματος, λιανικό εμπόριο χυμών φρούτων και λαχανικών,  παραγωγή βουτύρου και γαλακτοκομικών για επάλειψη, χονδρικό εμπόριο κρέατος βοοειδών, νωπού η απλής ψύξης, χονδρικό εμπόριο επεξεργασμένου ρευστού γάλακτος

Πρόκειται για την τρίτη απόπειρα να διασωθεί ο Συνεταιρισμός από την Θεσσαλία, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 2011,με το πρωτότυπο concept πώλησης φρέσκου γάλακτος μέσω αυτόματων πωλητών, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, και επενδύοντας περίπου 6,4 εκατ. ευρώ το διάστημα 2015-2017, με το μοντέλο λειτουργίας να βασίζεται κυρίως στο franchise.

 

You might also like