Σύμπραξη ΒΙΟΖΩΚΑΤ και ARISTON NUTRITION

Η νέα εποχή στις ζωοτροφές

Συμφωνητικό σύμπραξης με σκοπό την συνεργασία στην εφαρμοσμένη διατροφή ζώων, υπέγραψαν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. και η ARISTON NUTRITION I.K.E. Κάθε μέρος φέρνει τα δυνατά του σημεία στο νέο αυτό σχήμα με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής στον τομέα διατροφής όλων των ζώων στην Ελλάδα.

Στόχος η κατάκτηση της κορυφής

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. είναι μια ιστορική εταιρεία με πολυμορφικές δυνατότητες παραγωγής, εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, ισχυρή ομάδα πωλήσεων και διανομής προϊόντων, αλλά και με ενθουσιασμό για την επέκταση των προσφορών της από μικρο-ισορροπιστές έως και πλήρεις τροφές για όλα τα ζώα και τύπους εκτροφών.

Αντίστοιχα, η ARISTON NUTRITION I.K.E. φέρνει ισχυρή τεχνογνωσία από τις ΗΠΑ, γερμανική πιστότητα πυρήνων για τα πιο δύσκολα προϊόντα, διεθνές δίκτυο επαφών, αλλά και εμπειρία στην τεχνική και εμπορική υποστήριξη τόσο εσωτερικά όσο και στο επίπεδο προμηθευτών και πελατών.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται: «Είναι κοινός μας στόχος να γίνουμε σημείο αναφοράς για ό,τι έχει σχέση με τη διατροφή ζώων στην Ελλάδα και ήδη έχουμε προγραμματίσει μία σειρά από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν νέα ευέλικτα και άλλα καινοτόμα προϊόντα, ημερίδες, πειραματικές συνεργασίες, αλλά και επισκέψεις σε υπάρχοντες και νέους πελάτες για την παρουσίαση του κοινού μας στόχου».

Για οποιαδήποτε πληροφορία, απευθυνθείτε στον Αλέξανδρο Τριανταφύλλου, Αντιπρόεδρο της ΒΙΟΖΩΚΑΤ ([email protected]), στον Επιστημονικό Σύμβουλο, Δρ. Ιωάννη Μαυρομιχάλη ([email protected]) ή στον τοπικό επαγγελματία πωλήσεων της ΒΙΟΖΩΚΑΤ.

 

Σύμπραξη ΒΙΟΖΩΚΑΤ και ARISTON NUTRITION

 

You might also like