Εσπερίδα της ΠΕΤΕΤ στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Σάββατο 6 Απριλίου - Θέμα: Καινοτομία & Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των κρητικών προϊόντων

Εσπερίδα με θέμα: «Καινοτομία & Τεχνολογία στην παραγωγή, ασφάλεια και ποιότητα των κρητικών προϊόντων», διοργανώνουν η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (Π.Ε.Τ.Ε.Τ.) σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά και την Κappa Studies.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00, στην τοποθεσία «Κήπος των Αισθήσεων» στις Μαλάδες.

Πρόγραμμα εσπερίδας

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης:

16.00 – 16.30: Προσέλευση- Χαιρετισμοί

  • Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Π.Ε.Τ.Ε.Τ
  • Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος – Επιστημονικός Υπεύθυνος Βιοερευνητικών
  • Ιάσμη Καλαθάκη, Διευθύντρια Κappa Studies, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc

16.30 – 16.45: Χαιρετισμοί Επισήμων

16.45 – 17.15: Πρώτο τραπέζι συζήτησης

«Παραγωγή τροφίμων – Ποιότητα & Ασφάλεια ως Εργαλεία Καινοτομίας». Συντονισμός: Ιωάννα Μπαλαφούτη, Συντάκτρια Περιοδικού OLIVE, Συνεργάτης MACC

  • Ιωάννης Σμαρνάκης, Πρόεδρος Π.Ε.Τ.Ε.Τ, Διευθυντής Εργοστασίου & R&D Λάβδας ΑE
  • Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος – Επιστημονικά Υπεύθυνος Βιοερευνητικών
  • Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Διευθύντρια Γραφείου Καινοτομίας – Aμερικάνικη Γεωργική Σχολή
  • Σπύρος Μπαλαντίνος, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας Τυροκομείου Μπαλαντίνος, Πρόεδρος Τυροκόμων Νομού Χανίων
  • Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης, Συντονιστής Cluster «Γεύσεις από την Κρήτη – Delights of Crete»

17.15 – 17.30: Ερωτήσεις κοινού

17.30 – 18.00: Δεύτερο τραπέζι συζήτησης

«Ασφάλεια & Υγιεινή στη Μαζική Εστίαση». Συντονισμός: Αναστασία Στεφανάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων, Υπεύθυνη τμήματος Μελετών Βιοερευνητικών

  • Παναγιώτης Μανιατέας, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Γεν. Γραμματέας Π.Ε.Τ.Ε.Τ.
  • Λυγεράκης Μιχάλης, Τεχνολόγος Τροφίμων, ΕΦΕΤ
  • Μαρία Αντωνακάκη – Χαλβατζή, Πρόεδρος Επισιτιστών Νομού Ηρακλείου
  • Δρ Nικόλαος Βουτζουράκης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Υπεύθυνος Ποιότητας Βιοερευνητικών
  • Δημήτρης Παπαναγιώτου, General F&B Manager, Sapounakis Group Hotels
  • Uxue Azpiroz Lasarte, Διευθύντρια Γραφείου Κρήτης, Υπεύθυνη Τομέα Τουρισμού και Βιωσιμότητας TÜV HELLAS.

18.00 – 18.15: Ερωτήσεις κοινού

18.15 – 18.45: Διάλειμμα γευσιγνωσία κρητικών τυριών

18.45 – 19.15: Τρίτο τραπέζι συζήτησης

«Ανάδειξη της Κρητικής Διατροφής: Ο ρόλος της τεχνολογίας στα Κρητικά Προϊόντα Αγροδιατροφής». Συντονισμός: Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, CEO Noema, Συνεργάτης MACC

  • Νίκος Ψιλάκης, Συγγραφέας
  • Ιάσμη Καλαθάκη, Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, Διευθύντρια Kappa Studies
  • Αναστάσιος Παπαδάκης, Executive Chef, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης
  • Ευαγγελία Τζώρτζη, Διευθύντρια Marketing, Βιομηχανία Προϊόντων Ζύμης Κουκλινός
  • Αθανασία Αντωνίου, Γεωπόνος – Τεχνολόγος Τροφίμων, Ειδική Γραμματέας Π.Ε.Τ.Ε.Τ.

19.15 – 19.30: Ερωτήσεις κοινού

19.30: Κλείσιμο Εσπερίδας

You might also like