ΠΟΚΚ: Έναρξη συνεργασίας με την Protergia

Για ευνοϊκότερες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και υποστήριξη των επαγγελματιών

Στο πλαίσιο της στήριξης των επαγγελματιών που εκπροσωπεί, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ.) ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Protergia, για καλύτερες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα και την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους ενέργειας των μελών της.

Η Διοίκηση της ΠΟΚΚ εξασφάλισε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία, με σκοπό τη δημιουργία και προώθηση ειδικών και στοχευμένων συμβάσεων Ηλεκτρικού Ρεύματος για όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Τα οφέλη για τα μέλη της ΠΟΚΚ

Η συμφωνία, που υλοποιείται μέσω του επίσημου συνεργάτη NORTH ENERGY, προσφέρει πραγματικά μειωμένο κόστος ενέργειας ανά μήνα, με βάση τη χονδρική τιμή ρεύματος που ανακοινώνει ο ΑΔΜΗΕ και με περιθώριο μόλις 0,025€/kwh για την Protergia.

Το όφελος των μελών βάσει της παραπάνω συνθήκης αφορά σε:

  • Μηδενική χρέωση παγίου καθώς και χρέωση ισχύος
  • 5% έκπτωση συνέπειας επί της ανταγωνιστικής χρέωσης του τιμολογίου με την προϋπόθεση τη συνέπεια πληρωμής προ της λήξης του λογαριασμού κάθε μήνα.

Στην ανακοίνωση της ΠΟΚΚ σημειώνεται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά αποκλειστικά στα μέλη της Ομοσπονδίας και ότι λειτουργεί ως μέγιστη προστασία σε περιόδους ενεργειακής κρίσης, καθώς η έκπτωση συνέπειας δεν δίνεται μόνο για το περιθώριο του Παρόχου, αλλά ακόμη και στο ίδιο το κόστος ενέργειας.

Οι τρόποι επικοινωνίας

Για την υλοποίηση της συνεργασίας θα αποσταλεί σύντομα σε όλα τα μέλη της ΠΟΚΚ ειδικό έντυπο – φόρμα όπου, χωρίς καμιά δέσμευση, θα συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να προωθηθεί η αίτηση ένταξης στην προσφορά καθώς και διευκρινήσεις για όλες τις πτυχές της προσφοράς.

Υπενθυμίζεται πως οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής δύο:

  1. Συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας στο link https://northenergy.gr/prosfora-pokk/
  2. Αποστολή email με τίτλο «ΠΟΚΚ», με ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο, στο [email protected]
Δύο λόγια για την ΝΟRΤΗ ΕΝΕRGΥ

Η ΝΟRΤΗ ΕΝΕRGΥ είναι ελληνική εταιρία εταιρεία που εκπροσωπεί την Protergia στην διαπραγμάτευση με μικρομεσαίους επιχειρηματίες, και προσφέρει κλαδικές λύσεις εξατομικευμένων συμβάσεων σε όλη την Ελλάδα.

Η Protergia αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας MYTILINEOS Energy & Metals, η οποία είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της ενέργειας σε 40 χώρες και στις πέντε ηπείρους

 

You might also like