Ημερίδα του Ινστιτούτου Προϊόντων Κρέατος στις 18 Ιουνίου
Θέμα: «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Ελέγχου Ποιότητας στην Επεξεργασία Κρέατος»
Hμερίδα με θέμα «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην υπηρεσία του Ελέγχου Ποιότητας στην Επεξεργασία Κρέατος», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ., στο ξενοδοχείο Electra Metropolis, Μητροπόλεως 15, 105 57 Αθήνα με είσοδο ελεύθερη (μετά από εγγραφή – δήλωση συμμετοχής).
Με την υποστήριξη του ΣΕΒΕΚ
Θέματα που αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα του κρέατος και ειδικότερα στον κλάδο της επεξεργασίας και στο έλεγχο της ποιότητάς του, θα παρουσιασθούν στην Ημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Προϊόντων Κρέατος – ΙΠΚ – με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ – και της εταιρίας bioMérieux Industrial Applications Food Market & Product Manager – Adriatic Cluster.
Εισηγητές είναι η Πρόεδρος του ΙΠΚ και Διευθύντρια διασφάλισης ποιότητας της εταιρείας ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, κα Βένη Γκίζα, ο Διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, κος Απόστολος Πατσιάς και ο bioMérieux Adriatic Cluster, Food Market & Product Manager, κος Βασίλης Αρβανιτίδης.
Το πρόγραμμα της ημερίδας
Ακολουθεί το πρόγραμμα της ημερίδας:
- 10:00: Προσέλευση
- 10:30: Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί
Σκαρίμπας Στυλιανός |Πρόεδρος ΣΕΒΕΚ
- 10:45: Συμβουλευτική Εργαστηρίου (Lab Consultancy) και η αξία διαχείρισης Δεδομένων σε ένα ενιαίο σύστημα του Ποιοτικού Ελέγχου (Data management)
Ευαγγελία-Βένη Γκίζα |Πρόεδρος ΙΠΚ, Δ/τρια Διασφάλισης Ποιότητας Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ
- 11:30: Διάλειμμα
- 11:45: Χρήση Μοριακών τεχνικών και Επαυξημένων Διαγνωστικών (Augmented Diagnostic) στην υπηρεσία του Ποιοτικού Ελέγχου
Απόστολος Πατσιάς |Διευθυντής Μικροβιολογικού και Χημικού εργαστηρίου ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ
- 12:30: Διερευνώντας τα Αίτια που μπορεί να προκαλέσουν Ποιοτικά προβλήματα στην παραγωγή Τροφίμων (Route Cause Analysis) και η σημασία της επίβλεψης του Περιβάλλοντος παραγωγής (Environmental Monitoring).
Βασίλης Αρβανιτίδης | bioMérieux Adriatic Cluster, Food Market & Product Manager
- 13:15: Συζήτηση – Κλείσιμο
- 13:30: Γεύμα
Για Δηλώσεις Συμμετοχής πατήστε εδώ
Πληροφορίες τηλ. 210 3253237 (κα Κατερίνα Στασινοπούλου).