Επίσκεψη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Kapelis Packaging

Παρουσίαση από το Τμήμα Ανάπτυξης της Εταιρείας

Τους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποδέχθηκε η Kapelis Packaging στις εγκαταστάσεις της. Στην επίσκεψη αυτή, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρωτοποριακή τεχνολογία των υλικών και μηχανών συσκευασίας.

 

Επίσκεψη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Έμφαση στην οικολογία και τη βιωσιμότητα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το καταρτισμένο Τμήμα Ανάπτυξης της Kapelis Packaging παρουσίασε στους φοιτητές τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των υλικών συσκευασίας, δίνοντας έμφαση στις οικολογικές λύσεις και τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζονται. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις νέες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των υλικών συσκευασίας.

 

 

Προώθηση της καινοτομίας στην συσκευασία

Οι φοιτητές του ΓΠΑ είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τους ειδικούς της εταιρείας, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους πορεία. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Kapelis Packaging, όπου οι φοιτητές είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των οικολογικών σκευών Halopack, αλλά και τη χρήση των σύγχρονων μηχανημάτων συσκευασίας που διαθέτει η εταιρεία στο show room.

 

Επίσκεψη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 

Η Kapelis Packaging δεσμεύεται να συνεχίσει την υποστήριξή της στην εκπαίδευση και την προώθηση της καινοτομίας στον τομέα της συσκευασίας, συνεργαζόμενη με πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά κέντρα για την ενημέρωση νέων τεχνολογιών και λύσεων που θα συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον.

 

You might also like