Στις 20 Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες της ΠΟΚΚ

Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου

Μέσω Τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, η συνεδρίαση του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΚΚ όπου συζητήθηκαν διεξοδικά τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Ομοσπονδία.

Τα βασικά σημεία εστίασης

«Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΚΚ κέντρισε το ενδιαφέρον όλων και ενδυνάμωσε τους δεσμούς μεταξύ των μελών κάνοντας πράξη το σύνθημά μας “η ισχύς εν τη ενώσει”», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΚΚ.

Μεταξύ πολλών άλλων, στη συνέλευση συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

  • Ενημερώθηκαν τα μέλη για την οικονομική κατάσταση της ΠΟΚΚ, παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που θα ακολουθηθούν μέχρι την 42η εκλογο-απολογιστική συνεδρίαση του Οκτωβρίου, ενώ παράλληλα ζητήθηκε ο εκσυγχρονισμός του χώρου της Ομοσπονδίας ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα.
  • Συζητήθηκε το μείζον θέμα των Ζωικών Υποπροϊόντων (ΖΥΠ) και η διαχείρισή τους από τους κρεοπώλες και αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ενεργειών της Ομοσπονδίας υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ και όλων των εμπλεκομένων φορέων προκειμένου να επιτευχθεί λύση επ΄ ωφελεία όλων.
  • Τέλος, έγινε λόγος για τις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΠΟΚΚ και οριστικοποιήθηκε η πραγματοποίησή τους στην Αθήνα την 20η Οκτωβρίου.
You might also like