Επετειακή συνάντηση για τα 60 χρόνια της έκθεσης SIAL Paris

Στο ξενοδοχείο St George Lycabettus Hotel της Αθήνας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Sial Paris, που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus Hotel με κεντρική ομιλήτρια την Διευθύντρια της SIAL Paris, κυρία Audrey Ashworth.

Μεταξύ των ομιλητών η καταξιωμένη Σεφ, Ντίνα Νικολάου και ο κ. Αντώνης Γκράβαρης, Enterprise Greece SA.

Το «παρών» έδωσαν ο γνωστός chef pâtissier, Στέλιος Παρλιάρος, δημοσιογράφοι και στελέχη εταιρειών του κλάδου τροφίμων. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο CEO της OMIND CREATIVES, Θεόδωρος Δημητριάδης, εκδότης του περιοδικού MEAT PLACE.

Η κορυφαία έκθεση καινοτομίας τροφίμων και ποτών

Υπενθυμίζεται πως η κορυφαία παγκόσμια έκθεση καινοτομίας στον τoμέα των τροφίμων και ποτών, SIAL Paris, πρόκειται να γιορτάσει την 60η της επέτειο από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte, στο Παρίσι.

Η επετειακή αυτή διοργάνωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να ανατρέξουν στις «επαναστατικές» καινοτομίες των τελευταίων 60 ετών και παράλληλα να σκιαγραφήσουν το μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων.

Θεσμός στη βιομηχανία τροφίμων παγκοσμίως

H SIAL Paris 2024 είναι έτοιμη να φιλοξενήσει πάνω από 7.500 εκθέτες από 130 χώρες, με 75% των εμπορικών επισκεπτών να είναι διεθνείς επισκέπτες. Αποτελώντας θεσμό στη βιομηχανία τροφίμων παγκοσμίως, η επερχόμενη διοργάνωση υπόσχεται να αναδειχθεί στο απόλυτο σημείο συνάντησης για καινοτόμους από όλο τον κόσμο, «ηγέτες σκέψης» και λήπτες αποφάσεων.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να παρουσιασθεί το φετινό πρόγραμμα της έκθεσης, ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο ώστε να κάνει την εμπειρία SIAL ακόμα πιο μοναδική. Για 5 μέρες, το οικοσύστημα του τομέα των τροφίμων θα κινείται σε ρυθμούς SIAL, με δραστηριότητες που αποτυπώνουν την ουσία του κόσμου της γαστρονομίας, να λαμβάνουν χώρα τόσο εντός του εκθεσιακού χώρου όσο και σε ολόκληρο το Παρίσι.

Δείτε περισσότερα για τη SIAL PARIS εδώ

You might also like