Συνάντηση ζωοτεχνών στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ημερίδα με 32 επισκέπτες από τη γαλλική βιομηχανία

Ομάδα 32 ατόμων από τη Γαλλία, ειδήμονες στη διατροφή των μηρυκαστικών και των παραγωγικών ζώων, επισκέφθηκαν πρόσφατα το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησαν συνάντηση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, ζωοτέχνες από τις βιομηχανίες Le Men, Et. Godet, Arrivé Bellanné, Pere François, Mg2mix μαζί με προμηθευτές διατροφικών πρόσθετων Phileo by Lesaffre, συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν θέματα του κλάδου.

Ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων

Η ημερίδα διοργανώθηκε στο πλαίσιο εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου από την κ. Ελένη Τσιπλάκου, Καθηγήτρια, τον κ. Αλέξανδρο Μαυρομμάτη, Επίκουρο Καθηγητή, τον κ. Γεώργιο Ζέρβα, Ομότιμο Καθηγητή και τον κ. Βασίλη Καραμπίνα της Phileo by Lesaffre.

Η Καθηγήτρια κ. Ελένη Τσιπλάκου παρουσίασε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Επίκουρος Καθηγητής κ. Αλέξανδρος Μαυρομμάτης τις ερευνητικές δραστηριότητες της ομάδας του.

Η συνάντηση και η ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους επισκέπτες που συνέχισαν το ταξίδι τους σε φάρμες αγελάδων και προβάτων και ξεναγήθηκαν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

You might also like