Ικανοποιώντας τις αισθήσεις επισκεπτών και εκθετών αλλά και «ταΐζοντας» τον νου αυτών με γνώση, η έκθεση MEAT DAYS θα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της το απαραίτητο ψήσιμο κρέατος, όντας συνεπής στο όνομα αλλά και την «ουσία» της.
Μεταξύ άλλων, επισκέπτες και εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς γίνεται το ελληνικό ψήσιμο, από την αρχαιότητα έως σήμερα, σε μια εκδήλωση που επιμελείται η ομάδα του Grill Philosophy, με επικεφαλής τους αδελφούς Μαλλιώρα και τον Γιώργο Καραγιάννη.
Στο event μεγάλοι πρωταγωνιστές θα είναι το κρέας και η ελληνική παράδοση και σε αυτό οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν πώς διαχειρίζονταν το κρέας στην Αρχαία Ελλάδα.
Το παραδοσιακό ψήσιμο και η Grill φιλοσοφία, μέσα από απλές και νόστιμες ελληνικές γεύσεις, παρουσιάζονται βήμα βήμα σε ένα event αφιερωμένο στη διαδικασία της προετοιμασίας, του ψησίματος και του σερβιρίσματος του κρέατος.
Στην εκδήλωση θα αναδειχθεί η «δύναμη» και η χρήση των μπαχαρικών, για τα οποία η επιστήμη σήμερα μας επιτρέπει τη χρήση φυσικών βελτιωτικών και πρόσθετων υλών. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν γιατί πρέπει να προτιμάται το κάρβουνο στο ψήσιμο, ενώ θα λάβουν προτάσεις και συμβουλές για τη βελτίωση του ψητού.
Σημειώνεται πως η έκθεση MEAT DAYS αποτελεί κομμάτι της 8ης πολύ-έκθεσης MEAT / DAIRY / FROZEN EXPO της διοργανώτριας εταιρείας OMIND CREATIVES, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 9-11 Νοεμβρίου 2024 στο Metropolitan Expo, το πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, αποτελώντας εκ νέου το σημείο αναφοράς του κλάδου.