Ικανοποιώντας τις αισθήσεις επισκεπτών και εκθετών αλλά και «ταΐζοντας» τον νου αυτών με γνώση, η έκθεση MEAT DAYS θα περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της το απαραίτητο ψήσιμο κρέατος, όντας συνεπής στο όνομα αλλά και την «ουσία» της.
Μεταξύ άλλων, λοιπόν, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς γίνεται το ελληνικό ψήσιμο από την αρχαιότητα έως σήμερα, σε μια εκδήλωση που επιμελούνται οι αδελφοί Μαλλιώρα και ο Γιώργος Καραγιάννης και στην οποία μεγάλοι πρωταγωνιστές θα είναι το κρέας και η ελληνική παράδοση, χάρη στην οποία οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν πώς διαχειρίζονταν το κρέας στην Αρχαία Ελλάδα αλλά και ποια είναι η εξέλιξη μέχρι σήμερα.
Το παραδοσιακό ψήσιμο και η Grill φιλοσοφία, μέσα από απλές και νόστιμες ελληνικές γεύσεις, παρουσιάζονται βήμα βήμα σε ένα event αφιερωμένο στη διαδικασία της προετοιμασίας, του ψησίματος και σερβιρίσματος του κρέατος. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τον ρόλο του κάρβουνου αλλά και τι πρέπει να προσέξουν στο σουβλάκι, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν για την ευεργετική δράση των μπαχαρικών.
Σημειώνεται πως η έκθεση MEAT DAYS αποτελεί κομμάτι της 8ης πολύ-έκθεσης MEAT / DAIRY / FROZEN EXPO της διοργανώτριας εταιρείας OMIND CREATIVES, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της στις 9-11 Νοεμβρίου 2024 στο Metropolitan Expo, το πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, αποτελώντας εκ νέου το σημείο αναφοράς του κλάδου.