MEAT DAYS 2024: Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Θέμα: «Ασφάλεια και καινοτομία οι σταθερές ανάπτυξης στην επεξεργασία και τυποποίηση προϊόντων κρέατος»

Μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ημερίδα θα συνδιοργανώσουν η OMIND CREATIVES και η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ) κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας λειτουργίας της φετινής έκθεσης MEAT DAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-11 Νοεμβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της πολυθεματικής έκθεσης MEAT / DAIRY / FROZEN EXPO 2024.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Η ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από τις 12.00 έως τις 14.30 στο STAGE 2 / HALL 2 του εκθεσιακού κέντρου και το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

  • 12.00-12.20: Προσέλευση – Χαιρετισμοί
  • 12.20-14.30: Θεματικές ενότητες:
  1. Νέες τάσεις και καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος
  2. Παραγωγή και βιώσιμη ανάπτυξη – Επιρροή των υλικών συσκευασίας.
  3. 4η Βιομηχανική επανάσταση -τεχνητή νοημοσύνη πως επηρεάζουν την παραγωγή προϊόντων κρέατος.
  4. Επίκαιρη Ευρωπαϊκή νομοθεσία για το κρέας
  5. Αναλύσεις ως εργαλείο ποιότητας ασφάλειας

Συμμετέχοντες ομιλητές

Στην ημερίδα της ΠΕΤΕΤ θα δώσουν το «παρών» οι παρακάτω:

  • Αθανάσιος Μπλάνας, Κτηνίατρος, Επικεφαλής επιθεωρητής EUROCERT
  • Σπυρίδων Μάρκος, Βιολόγος – Βιοτεχνολόγος Τροφίμων MSc Sales & Key Account Manager, QACS Labs
  • Γκαγκόμοιρος Απόστολος, Xημικός, διευθυντής λειτουργίας Tsakalidis Analysis & Testing
  • Σοφία Τσάκωνα, Γεωπόνος Τεχνολόγος τροφίμων, Q Advisors
  • Δημήτριος Γεωργαντέλης, Χημικός – Διδάκτωρ κτηνιατρικής σχολής Α.Π.Θ., Τεχνικός σύμβουλος και μέλος της Διοίκησης της εταιρείας Πασσιάς ΑΒΕΕ.

Την εκδήλωση θα συντονίζει η Έφη Γκαντή, Τεχνολόγος τροφίμων, ΝΙΚΑΣ Α.Ε.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

You might also like