MEAT DAYS 2024: Τεχνικό σεμινάριο γαλλικής κοπής και αξιοποίησης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Από τους Bovillage Ambassadors | 11.30-14.00

Δυναμική αναμένεται η συμμετοχή της Bovillage στην έκθεση MEAT / DAIRY / FROZEN EXPO. H μάρκα γαλλικού βόειου κρέατος ανώτερης ποιότητας θα δώσει ηχηρά το «παρών», πλαισιωμένη όπως κάθε φορά από τους καταξιωμένους 10 Bovillage Ambassadors, την ομάδα που γιορτάζει φέτος 5 χρόνια από την ίδρυσή της και η οποία αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου του κρέατος, με καθοριστικό ρόλο στις δράσεις της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Μεταξύ άλλων η Bovillage θα παρουσιάσει ένα τεχνικό σεμινάριο γαλλικής κοπής και αξιοποίησης, προτείνοντας τρόπους ανάδειξης των κομματιών και παροχής προστιθέμενης αξίας μέσω της τεχνογνωσίας του επαγγελματία.

Η ποικιλία των κομματιών του βόειου κρέατος αποτελεί προστιθέμενη αξία που απαντά στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Η γαλλική κοπή παρέχει 20 κομμάτια κρέατος με διαφορετική γεύση και αφή καθώς και ποικιλία τρόπων μαγειρέματος. Αποτελεί μία αρχέγονη, πολιτιστικής σημασίας κληρονομιά – τεχνογνωσία, που αξιοποιεί 95% του βόειου σφάγιου και προσδίδει αξία και βέλτιστη απόδοση ακόμα και σε λιγότερο γνωστά κομμάτια.

 

You might also like