TOTAL SUPPORT: Κορυφαία σύμπραξη για τα προϊόντα κρέατος και τα γαλακτοκομικά
Κοινό σχήμα: KASALIAS Food Industry Consultants - ΜΙΚ3 - Biztec
Επισημοποιώντας μια συνεργασία που υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια, τρεις ηγέτιδες εταιρείες της ελληνικής αγοράς δημιουργούν μια σύμπραξη που αφορά στη βιομηχανία τροφίμων και ειδικότερα στους κλάδους του κρέατος και του γάλακτος.
Λόγος γίνεται για τη συμβουλευτική εταιρεία αναγνωρισμένης αξίας, KASALIAS Food Industry Consultants, την ΜΙΚ3 -κορυφαία εταιρεία λογισμικού στον κλάδο της βιομηχανίας γάλακτος- και την Biztec, μια εταιρεία τεχνολογίας με μεγάλη εξειδίκευση και ευρεία εγκατεστημένη βάση στη βιομηχανία τροφίμων, πρωτίστως κρέατος και αλλαντικών.
Οι τρεις εταιρείες, διατηρώντας η κάθε μία τη δική της οντότητα, δημιουργούν ένα κοινό σχήμα, που προσφέρει καινοτόμες λύσεις λογισμικού και ψηφιακού μετασχηματισμού για τον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων. Το νέο σχήμα είναι σε θέση να υποστηρίξει και να ενισχύσει την ανάπτυξη υφιστάμενων και νέων πελατών.
Λύσεις «πακέτο» για αύξηση της απόδοσης
Δημιουργείται ένα «πακέτο» προς τους υποψήφιους πελάτες, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους την απαραίτητη τεχνογνωσία, τις βέλτιστες πρακτικές, την ισχύουσα νομοθεσία και κάθε είδους δεδομένο που προσφέρεται προς «αξιοποίηση».
Στόχος, φυσικά, είναι να αυξηθεί ο βαθμός απόδοσης κάθε εταιρείας, κάτι που επιτυγχάνεται με σωστές επενδύσεις, με τη χρήση της τεχνολογίας και με την υιοθέτηση των επιστημονικών εργαλείων από τη μονάδα. Όλα αυτά, συμβάλουν στον περιορισμό του κόστους, στην αύξηση της απόδοσης και -εύλογα- στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.
«Βοηθάμε όποιον δέχεται ότι η μονάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης», σημείωσαν με νόημα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι εκπρόσωποι των εταιρειών, ο ιδρυτής της KASALIAS Food Industry Consultants, Νίκος Κασαλιάς, ο Γενικός Διευθυντής της MIK3, Σάββας Τορτοπίδης και ο Γενικός Διευθυντής της Biztec, Γιώργος Κακαβάς.
Σημειώνεται, πως η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Εκεί, ο κ. Κασαλιάς παρουσίασε εκ νέου τα βασικά πορίσματα της διπλής πανελλαδικής έρευνας για το κρέας και το κρεοπωλείο, η οποία είχε παρουσιαστεί πρόσφατα για πρώτη φορά στην έκθεση MEAT DAYS 2024. Περισσότερα για την εν λόγω έρευνα θα διαβάσετε σύντομα στο επόμενο τεύχος (137) του περιοδικού MEATPLACE.
Από αριστερά: Σάββας Τορτοπίδης, Γενικός Διευθυντής MIK3, Γιώργος Κακαβάς, Γενικός Διευθυντής Biztec, Νίκος Κασαλιάς, Ιδρυτής KASALIAS Food Industry Consultants