Οι επόμενοι σταθμοί του Meat Place Tour

Το 5ο Meat Place Tour, το εκπαιδευτικό ταξίδι που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου από την Ξάνθη, συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη και υλοποιήθηκε στις 12 Μαΐου στην Αθήνα έχει ακόμη 4 σταθμούς.

Την Κυριακή 19 Μαΐου φτάνει στα Ιωάννινα, επισκέπτεται την Κοζάνη στις 20 Μαΐου, τη Λάρισα στις 26 Μαΐου και τέλος οι εκπαιδευτικές ημερίδες ολοκληρώνονται στις 9 Ιουνίου με τον τελευταίο σταθμό στο Ηράκλειο Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα στα Ιωάννινα η ημερίδα θα υλοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στις 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Du Lac, που βρίσκεται στην Α. Μιαούλη & ‘Ικκου (τηλ. επικοινωνίας: 26510 59100)

Στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ. Κοίλων (τηλ. επικοινωνίας: 24610 45977) .

Τέλος, η εκπαιδευτική ημερίδα της Λάρισας θα λάβει χώρα την Κυριακή 26 Μαΐου το πρωί στις 10.00 π.μ. στο Επιμελητήριο της Λάρισας, που βρίσκεται επί της οδού Παπακυριαζή 44 (τηλ. επικοινωνίας: 2410 255388).

Πληροφορίες για την ημερίδα του Ηρακλείου θα ανακοινωθούν σύντομα. Να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία και με την υποστήριξη των Σωματείων Κρεοπωλών των παραπάνω πόλεων.

Ευκαιρία ενημέρωσης

Το Meat Place Tour είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ενημέρωσης για όλους τους επαγγελματίες κρεοπώλες που θέλουν να είναι ένα βήμα μπροστά και έτσι να μπορούν να εκσυγχρονίζονται και να προσφέρουν τις καλύτερες και πιο άρτιες υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η γνώση, η συνεχής ενημέρωση και η κατάρτιση αποτελούν όπλα στην αντιμετώπιση της γενικευμένης κρίσης και θωρακίζουν τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, ώστε να μπορούν να διαμορφώνουν τις εξελίξεις και όχι απλώς να τις ακολουθούν.

Σκοπός των ημερίδων είναι να ενημερώσουν τους Έλληνες επαγγελματίες για δύο σημαντικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και τους αφορούν άμεσα: Τις νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις καθώς και τον νέο Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, που δημιουργούν νέα δεδομένα και νέες δυνατότητες για τον κλάδο των κρεοπωλών.

Στα θέματα των ημερίδων περιλαμβάνονται επίσης και η παρουσίαση νέων τεχνολογιών και εξοπλισμών που προορίζονται για καταστήματα και βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος και που η εφαρμογή τους θα εκσυγχρονίσει και θα βελτιώσει την απόδοση των επιχειρήσεων εναρμονίζοντας τη λειτουργία τους στις απαιτήσεις του νέου νομικού καθεστώτος.

Αναλυτικότερα τα θέματα που θα αναπτυχθούν στις ημερίδες είναι τα εξής:
• Νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις
• Νέος Κώδικας Τροφίμων και Ποτών
• Επενδυτικά Προγράμματα
• Τεχνολογίες – Μηχανοργάνωση
• Επεξεργασία – Συσκευασία – Ψύξη– Ζύγιση

Δωρεάν συμμετοχή

Οι εκπαιδευτικές ημερίδες απευθύνονται σε κρεοπώλες, βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, παραγωγούς κ.α.Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις ημερίδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον τηλεφωνικό αριθμό 210 90 10040 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], δίνοντας τα στοιχεία τους.

You might also like