Πρόγραμμα Ημερίδας Meat Place Tour Κοζάνη
Δευτέρα 20 Μαΐου 2013
Στο εκθεσιακό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας Δ.Δ. Κοίλων 17.00 μ.μ.
17:00 Προσέλευση
17:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων
• Θεόδωρος Δημητριάδης, Διευθύνων σύμβουλος o.mind Creatives και εκδότης περιοδικού Meat Place.
• Εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης.
17.30 Παρουσίαση της 2ης διοργάνωσης της έκθεσης κρέατος MEAT DAYS 2013.
• Αντώνης Μοσχονίδης, Marketing Director o.mind Creatives.
17.45 Βράβευση των εταιρειών που συμμετείχαν στην 1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας , “Βραβεία Ποιότητας Meat Days 2012”.
1ο Μέρος Αλλαγές που επιφέρει η Νομοθεσία στον κλάδο του κρέατος. Ευκαιρίες και προκλήσεις.
17.50 «Οι απαιτήσεις του νέου Κώδικα Τροφίμων για τα κρεοπωλεία και τις βιομηχανίες»
• Ιωάννης Αμβροσιάδης, Καθηγητής Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.
18.10 «Νέες Αγορανομικές και Υγειονομικές Διατάξεις για τα κρεοπωλεία. Τα νέα δεδομένα για τη λιανική πώληση κρέατος»
• Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος – Μικροβιολόγος, Διευθυντής ΣΠΑΚΒΕ.
18:30 Ερωτήσεις
18:45 Κλείσιμο 1ου μέρους
18:45 – 19.00 Διάλειμμα
2ο Μέρος Το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος και η προοπτική του κλάδου των κρεοπωλών
19:00 «Ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στην υπηρεσία του κρεοπώλη»
• Γιώργος Κακαβάς, Γενικός Διευθυντής εταιρείας Biztec computer science innovations
19.20 «Το παραδοσιακό κρεοπωλείο, κοντά στο σύγχρονο καταναλωτή»
• Σωτήρης Ράγκος, Τμήμα Πωλήσεων εταιρείας Bizerba Hellas
19.40 «Συσκευασία κρέατος: Τεχνολογία και εφαρμογές»
• Ντίνος Μάτσος, Υπεύθυνος Πωλήσεων εταιρείας Multivac
20.00 «Ελεγχόμενη ποιοτική διαδρομή Ελληνικού κρέατος. Ένα πρότυπο το οποίο ενώνει τον πρωτογενή τομέα με το πιάτο του καταναλωτή»
• Νίκος Κασαλιάς, εταιρείες SCG και FTS.
20:20 Ανοιχτή συζήτηση για το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων και του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης.
21:00 Συμπεράσματα – Κλείσιμο ημερίδας
Μετά το πέρας της ημερίδας θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Διοργάνωση: Περιοδικό Meat Place
Με την ευγενική υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Κοζάνης
Χορηγοί οι εταιρείες Mercedes-Benz, Bizerba Hellas, Biztec, Multivac, Ktisissol Group, SCG, FTS, Φραγκούλης, Topigs
Για να κατεβάσετε και να τυπώσε το πρόγραμμα του Meat Place Tour στην Κοζάνη